کد خبر: ۹۴۴۹۳۵
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۹
تعداد بازدید: ۲۴۶
نایب رئیس فراکسیون انقلاب مجلس شورای اسلامی درباره حضور رئیس سازمان صدا و سیما در نشست این فراکسیون تصریح کرد: آقای جبلی افزایش بودجه سال آینده صدا و سیما را نسبت به توقعات جامعه و نمایندگان مردم ناکافی دانستند و گفتند حتی نسبت به افزایش حقوق کارمندان که اعلام شده و پیش بینی تورم هم افزایش بودجه صدا و سیما نسبت منطقی ندارد.

ب«جبلی» افزایش بودجه صداوسیما را ناکافی دانسته گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: نایب رئیس فراکسیون انقلاب مجلس شورای اسلامی از حضور رئیس سازمان صدا و سیما در نشست این فراکسیون و بحث و بررسی پیرامون مطالبات مردم از این سازمان خبر داد.

محسن پیرهادی در جمع خبرنگاران ضمن تشریح جلسه روزگذشته فراکسیون انقلاب مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: نشست مشترک فراکسیون انقلاب با رییس سازمان صدا و سیما و جمعی از مدیران آن، روز گذشته برگزار شد. در این نشست نمایندگان در مورد نقش صدا وسیما در اقناع افکار عمومی، تبیین درست موضوعات و مباحث روز، نقش سازمان در تقویت وحدت و انسجام ملی طرح دغدغه کردند.

وی در ادامه اظهار کرد: انتقال و انعکاس دیدگاه همه اقشار و آحاد جامعه و نیاز به سرگرمی، فیلم و سریال های پر مخاطب در برنامه های صدا و سیما از موضوعات مورد تاکید قاطبه اعضای فراکسیون در این نشست بود. همچنین اطلاع رسانی مناسب و بیشتر از فعالیت نمایندگان و مجلس، از مطالبات نمایندگان بود.

نایب رییس فراکسیون انقلاب با بیان اینکه رییس سازمان صدا و سیما در این نشست بصورت شفاف به سوالات نمایندگان پاسخ داد، تصریح کرد: آقای جبلی افزایش بودجه سال آینده صدا و سیما را نسبت به توقعات جامعه و نمایندگان مردم ناکافی دانستند و گفتند حتی نسبت به افزایش حقوق کارمندان که اعلام شده و پیش بینی تورم هم افزایش بودجه صدا و سیما نسبت منطقی ندارد.

پیرهادی در ادامه با اشاره به اینکه صدا و سیما نقش اساسی در ترویج فرهنگ گفت‌وگو در جامعه دارد، تصریح کرد: متاسفانه اغلب در نشست هایی که به عنوان گفت‌وگو یا مناظره در کشور برگزار می شود، شاهد تخریب و تخطئه افکار و عملکرد طرف گفت‌وگو و شاهد شکل گیری مشاجره و تقابل به جای مفاهمه و گفت‌وگوی سازنده حول مسائل روز کشور هستیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: صدا و سیما در شکل گیری مفاهمه و گفتگوی اجتماعی در کشور نقش اساسی دارد. در فرهنگ گفت‌وگو باید گوینده و شنونده با علم به منافع و مصالح ملی و آگاهی به وظایف و مسئولیت های خود، با انصاف و عدالت مطالبات و کاستی ها را مطرح کنند، هم منتقد باید با صداقت و بر اساس منافع ملی و مصالح کشور طرح دیدگاه کند و در مقابل مسئول نیز باید با سعه صدر و پذیرش نقد سازنده به مباحث توجه کند و موارد را مورد رسیدگی قرار دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: