کد خبر: ۹۴۱۲۴۶
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۱
تعداد بازدید: ۲۶۰
با تصمیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا، کلیه فعالیت‌های آموزشی و کلاس‌های درسی در تمامی مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها در استان البرز، طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری برگزار می‌شود.

مدارس و دانشگاه‌های البرز غیرحضوری شدبه گزارش خبرداغ به نقل از تسنیم: با تصمیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا، کلیه فعالیت‌های آموزشی و کلاس‌های درسی در تمامی مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها در استان البرز، طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز، احمد افضلی در حاشیه بیست و نهمین جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای استان اظهار داشت: بر اساس مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی، در پی آلودگی شدید هوای البرز، آموزش در تمام دانشگاه‌ها و مدارس استان در روزهای سه‌شنبه ‌و چهارشنبه، 13 و 14 دی ماه به صورت مجازی برگزار می‌شود. همچنین مهدهای کودک و پیش دبستانی نیز تعطیل خواهد بود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز تصریح کرد: آلودگی هوای استان تا روز دوشنبه 14 دی ماه ادامه دارد. در این راستا از تمامی شهروندان تقاضا می‌شود از تردد غیرضروری در سطح شهرها خودداری کرده و تا حد امکان از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند.

رئیس کمیته اضطرار آلودگی‌ هوای البرز با اشاره به اینکه پایداری نسبی هوا و افزایش غلظت آلاینده‌های جوی موجب کاهش کیفیت هوا شده است، تاکید کرد: جلوگیری از تردد تمام وسایل نقلیه موتوری دارای پلاک شخصی، عمومی و دولتی فاقد برچسب معاینه فنی معتبر در سطح شهر توسط عوامل راهنمایی و رانندگی، جلوگیری از انجام تمام فعالیت های عمرانی که موجب تشدید آلودگی هوا می‌شود، استقرار و آماده باش پایگاه‌های سیار اورژانس و هلال احمر با جانمایی مناطقه آلوده‌تر و پرتردد به منظور کاهش زمان دسترسی به پایگاه‌ها، موافقت مدیران دستگاه های اجرایی با مرخصی کارکنان، هماهنگی برای تعطیلی موقت واحدهای صنعتی، کارخانه ها و مراکز موثر در تشدید آلودگی هوا، تطبیق ساعات کار حمل و نقل همگانی با ساعات کار اداری و مراکز آموزشی تعیین شده توسط کارگروه شرایط ویژه آلودگی هوا و همچنین هماهنگی با اداره کل ورزش و جوانان برای اطلاع رسانی به منظور عدم فعالیت‌های ورزشی در محیط های باز از دیگر مصوبات این جلسه بود که امید است بیش از پیش مورد توجه مردم و مسئولان قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: