کد خبر: ۹۴۰۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۷
تعداد بازدید: ۲۴۳
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: از ابتدای آذرماه امسال تا کنون ۱۰۰ نفر از سوداگران بازار طلا و ارز دستگیر و تحویل مرجع قضائی شدند.

۱۰۰ نفر از سوداگران بازار طلا و ارز دستگیر شدندبه گزارش خبرداغ ، رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: از ابتدای آذرماه امسال تا کنون ۱۰۰ نفر از سوداگران بازار طلا و ارز دستگیر و تحویل مرجع قضائی شدند.

سرهنگ هدایت بهرامی با اشاره به اجرای طرح‌های برخورد با سوداگران بازار طلا و ارز و رصد این بازارها توسط پلیس امنیت اقتصادی اظهار کرد: با توجه به وجود نوسانات ارزی در بازار ارز و طلا و اینکه عده‌ای افراد فرصت‌طلب با سوء استفاده از موقعیت موجود از طریق اقدامات خود در فضای مجازی با تشکیل کانال‌های قیمت‌گذار در فضای مجاز، اتاق‌های معاملات فردایی و صوری و ... اقدام به سوء استفاده از وضعیت موجود می‌کردند که از ابتدای آذرماه تاکنون تعداد 100 نفر از سوداگران بازار طلا و ارز دستگیر و تحویل مرجع قضائی شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ کرد: این افراد با اقدامات مجرمان خود باعث افزایش قیمت ارز و ایجاد تنش در بازار ارز و طلا شده بودند که با عناوین مختلف اقدام به بازارسازی غیرمنطقی می‌کردند.

بهرامی با اشاره به رصد مستمر و دقیق بازار ارز و طلا و برخورد جدی با مخلان و دلالان این بازار تصریح کرد: با توجه به امکان وجود ارزهای جعلی و تقلبی در بازار و سوء استفاده برخی افراد فرصت‌طلب توصیه می‌شود که همشهریان از مراکز معتبر اقدام به خرید و تهیه ارز و طلا کنند و از انجام معامله با افراد و مراکز غیرمجاز خودداری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: