کد خبر: ۹۳۸۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۹
تعداد بازدید: ۲۰۵
نمایندگان گرگان تهاجم به دفترشان در این شهر را تایید کردند و گفتند که دستگاه‌های نظارتی پیگیر این موضوع هستند.

دو نماینده گرگان، خبر پرتاب «کوکتل مولوتوف» و «تهاجم» به دفاتر خود را تایید کردندبه گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا : نمایندگان گرگان تهاجم به دفترشان در این شهر را تایید کردند و گفتند که دستگاه‌های نظارتی پیگیر این موضوع هستند.

غلامرضا منتظری، درباره آتش زدن دفترش در حوزه انتخابیه (گرگان) گفت: این ایام چنین اتفاق‌هایی می‌افتد؛ بله، تهاجم به دفتر ما هم صورت گرفته است.

نماینده گرگان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته تهاجم که چند کوکتل مولوتف انداختند و بنر ورودی را آتش زدند.

وی درباره این‌که آیا مشخص شده است این افراد چه کسانی بودند، بیان کرد: دستگاه‌های نظارتی پیگیر این موضوع هستند.

همچنین رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، دیگر نماینده گرگان ضمن تائید تهاجم به دفترش در حوزه انتخابیه گفت: بله این اتفاق افتاد اما خوشبختانه این اقدامات خساراتی در برنداشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: