کد خبر: ۹۳۷۳۹۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
تعداد بازدید: ۱۳۳۰
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه درحال حاضر تمام زیرساخت‌ها فراهم شده و ثبت سفارش نیز آغاز شده و از طرف دولت هیچ مانعی برای واردات خودرو وجود ندارد گفت: یک میلیارد یورو برای واردات خودرو پیش‌بینی شده است.

فاطمی امین: یک میلیارد یورو برای واردات خودرو پیش‌بینی شده استبه گزارش خبرداغ به نقل از فارس، سید رضا فاطمی امین وزیر صمت امروز چهارشنبه (۲ آذر) در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: میزبان نخست وزیر بلاروس بودیم در ۴ ماهه گذشته ۴ سفر انجام شده بود که این پنجمین سفر بود.

وی افزود:‌ برای پیوستن به تجارت آزاد اورآسیا ۵ دور مذاکره صورت گرفته است. دور جدید آن هم به زودی انجام می‌گیرد و امیدواریم به زودی به تجارت آزاد اورآسیا بپیوندیم. خط اعتباری صد میلیون دلاری برای تجارت با کشور بلاروس اختصاص پیدا کرد که موجب تشویق صادرات خواهد شد. با کشور بلاروس در حوزه ساخت و تجهیزات پزشکی نیز همکاری داریم و شرکت‌های ایرانی در این حوزه فعالیت خود را در آن کشور آغاز کرده‌اند.

 وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با اشاره به اینکه درحال حاضر تمام زیرساخت‌ها فراهم شده و ثبت سفارش نیز آغاز شده و از طرف دولت هیچ مانعی برای واردات خودرو وجود ندارد گفت: یک میلیارد یورو برای واردات خودرو پیش‌بینی شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: