کد خبر: ۹۳۳۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۰
تعداد بازدید: ۱۸۶
برخلاف اخبار منتشر شده دلیل برکناری آجورلو از مدیرعاملی استقلال مسائل مالی نیست.

دلیل برکناری مدیرعامل استقلال چه بود؟به گزارش خبرداغ به نقل از فارس : برخلاف اخبار منتشر شده دلیل برکناری آجورلو از مدیرعاملی استقلال مسائل مالی نیست.

شب گذشته جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال بدون حضور مصطفی آجورلو برگزار و مدیرعامل این باشگاه سمت خود برکنار شد.

با انتشار این خبر، در مورد علت قطع همکاری با آجورلو گمانه زنی‌های زیادی مطرح شد که عمده آن‌ها مسائل مالی است.

اما با پیگیری‌ها مشخص شد دلیل برکناری آجورلو مسائل مالی نبوده زیرا هنوز حسابرسی در باشگاه صورت نگرفته که مشخص شود چه میزان ورودی و خروجی بودجه بوده یا در مورد پرداخت حقوق بازیکنان، باشگاه استقلال تاکنون حدود 35درصد پرداخت شده و به این ترتیب با توجه به اینکه باشگاه پرسپولیس حدود 20درصد پرداختی داشته، پرداخت نامناسب مطالبات بازیکنان هم نمی‌تواند درست باشد.

یک منبع آگاه در باشگاه استقلال ضمن تایید این موضوع اعلام کرد دلایل برکناری آجورلو برخی ناهماهنگی‌ها در حوزه‌های مختلف بوده است. ضمن اینکه هیچ صحبتی در مورد تغییر و تحولات مدیریتی نشده است و قرار است پس از حضور علی فتح الله زاده در دفتر باشگاه، اعضای هیات مدیره در جلسه با او شرکت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: