کد خبر: ۹۳۳۳۰۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۰
تعداد بازدید: ۱۶۰
معاون اجتماعی پلیس پیشگیری فراجای تهران بزرگ گفت: نصب دوربین برای ماموران کلانتری در هنگام ماموریت جزو برنامه های فراجا است که این طرح قطعا اجرایی می‌شود.

اجرای طرح نصب دوربین برای ماموران کلانتریبه گزارش خبرداغ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: معاون اجتماعی پلیس پیشگیری فراجای تهران بزرگ گفت: نصب دوربین برای ماموران کلانتری در هنگام ماموریت جزو برنامه های فراجا است که این طرح قطعا اجرایی می‌شود.

سرهنگ مرضیه نبی لو معاون اجتماعی پلیس پیشگیری فراجای تهران بزرگ به مناسبت گرامیداشت هفته فراجا در توضیح فلسفه وجودی و وظایف پلیس پیشگیری فراجا گفت: پلیس پیشگیری در راستای پیشگیری جرایم کار می کند و تمام کلانتری ها تحت نظر این پلیس انجام وظیفه می‌کنند.

وی افزود: در کلانتری ها خدمات قضایی و اجتماعی ارائه که شامل پرونده‌هایی است که از دادسراها به کلانتری ها ارجاع داده می‌شود. در ۶ ماه اول سال جاری حدود ۷۲ هزار پرونده ورودی به کلانتری‌ها داشته‌ایم که به صورت الکترونیک در سامانه قوه قضاییه جابجا می‌شوند تا مردم هم با سهولت بیشتری به کارهای خود برسند.

وی افزود: در دوایر قضایی کلانتری‌ها علاوه بر رسیدگی به پرونده‌ها، تمامی کارهای مربوط به این پرونده‌ها از جمله اجرائیات، احضاریه، اخطاریه و ابلاغ هم توسط نیروهای پلیس پیشگیری و تحت سامانه ثنا انجام می‌شود.

سرهنگ نبی لو درباره اینکه پلیس پیشگیری بزرگترین فرماندهی در بین رسته های زیرمجموعه فراجا است گفت: برای کاهش پرونده های قضایی دایره اجتماعی در کلانتری ها ایجاد شده است. در ۶ ماهه اول سال جاری حدود ۶۹ هزار پرونده به این دوایر ارجاع که ۸۴ درصد این پرونده ها منجر به مصالحه شده است.

وی با اشاره به اینکه تمامی مسائلی که مربوط به کلانتری‌ها است به جز سرقت در دایره مشاوره مورد رسیدگی قرار می‌گیرد گفت: بیشتر پرونده‌هایی که منجر به مصالحه می شوند زمینه خانوادگی و اجتماعی از جمله پرونده های نزاع و درگیری، کلاهبرداری خُرد دارند. خدمات مشاوره‌ای دوایر اجتماعی پلیس پیشگیری فراجا، رایگان است و این نقطه قوتی برای کلانتری ها است.

معاون اجتماعی پلیس پیشگیری فراجای تهران بزرگ درباره اقدامات پلیس پیشگیری طی ۶ ماه ابتدایی سال جاری گفت: ۱۵۰ طرح مقابل با سرقت اجرا شده و پاکسازی پارک ها از معتادان متجاهر به صورت مستمر انجام می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا راهکارهای پلیس برای کاهش معتادان متجاهر به ثمر رسیده یا اینکه راهکار جایگزینی برای آن در نظر دارید؟ گفت: یکی از موارد بسیار مهم، تعامل بین مردم و پلیس است. معتمدان محلات به صورت ماهانه در جلساتی که توسط پلیس برگزار می‌شود، شرکت کرده و مشکلات محله خود را بازگو می‌کنند و در نهایت مدیران پلیس بر اساس اظهارات معتمدین محلات تصمیمات لازم را اتخاذ می‌کند. علاوه بر این، اطلاعات گشت‌های پلیس هم بر تصمیم‌گیری‌ها موثر است. اما پاکسازی پارک‌ها به صورت هفتگی انجام می‌شود. جنگل‌های لویزان کاملا پاکسازی شده است.

وی در پاسخ به اینکه انتظار مردم از پلیس پیشگیری ممانعت از حضور معتادان متجاهر و متخلفین در پارک‌ها و محل‎های تردد است گفت:گشت زنی‌های هدفمند پیاده، موتوری و خودرویی پلیس پیشگیری با همین هدف راه اندازی شده است.

تمامی عوامل ۱۱۰ مجهز به دست افزارهای الکترونیک برخط هستند

سرهنگ نبی لو در خصوص سامانه های هوشمند جدید پلیس فراجا برای اعلام جرم و مواردی شبیه آن اظهار داشت: تمامی عوامل ۱۱۰ مجهز به دست افزارهای الکترونیک بوده و با مرکز فرماندهی محلات به صورت بر خط در ارتباط هستند. زمان حضور این نیروها و نحوه گزارشی که تهیه می‌شود مدیریت و مشکلاتی که وجود دارد توسط مردم بازگو شده و تصمیمات متناسب با آن اتخاذ می‌شود. این مسئله موجب پایش عملکرد پلیس توسط مردم شده و همچنین مدیریت پلیس را ارتقاء داده است . همینطور زمان حضور نیروهای ۱۱۰ در محل کاهش یافته است.

نصب دوربین برای ماموران کلانتری در هنگام ماموریت قطعا اجرا می‌شود

معاون اجتماعی پلیس پیشگیری فراجای تهران بزرگ در پایان این گفت و گو عنوان کرد: نصب دوربین برای ماموران کلانتری در هنگام ماموریت جزو برنامه های فراجا است. ان شاء الله اطلاع‌رسانی لازم توسط فرماندهان فراجا انجام خواهد شد. این طرح قطعا اجرایی می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: