کد خبر: ۹۲۹۷۷۸
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۹
تعداد بازدید: ۱۹۱
فدا حسین مالکی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به درخواست فرانسه برای میانجی گری تهران در تحولات اوکراین گفت: همه کشور‌های اروپایی خواستار میانجی گری ایران در مناقشه اوکراین هستند و این درخواست فقط مربوط به فرانسه نیست، ایران به دلیل موقعیت سیاسی خود می‌تواند این وساطت و میانجیگری را انجام دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی: کل اروپا خواستار میانجی‌گری ایران در مناقشه اوکراین استبه گزارش خبرداغ به نقل از ایرنا: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت:ایران به دلیل موقعیت سیاسی خود می تواند وساطت و میانجیگری جنگ اوکراین را انجام دهد، چون اگر روسیه جنگ را به قلب اروپا بکشاند قطعا همه معادلات اروپایی به هم می خورد و آمریکایی ها هم بیشترین آسیب را از این جنگ خواهند دید.

 

فدا حسین مالکی با اشاره به درخواست کشورهای اروپایی از جمله فرانسه برای میانجی گری جمهوری اسلامی ایران برای خاتمه جنگ بین روسیه و اوکراین گفت: موقعیت ممتاز و ژئو پولتیک جمهوری اسلامی، باعث شده که امروزه اروپاییان از ایران درخواست کنند که از وقوع یک جنگ تمام عیار در قلب اروپا جلوگیری کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: ایران در طول چهار دهه توانست با اتکا به ظرفیت‌های داخلی و توانمندی خود با تحریم های ظالمانه آمریکا مقابله کند و مانع زیاده خواهی برخی از قدرت‌ها از جمله آمریکا در منطقه شود.

نماینده مردم زاهدان با بیان اینکه امروزه دنیا پذیرفته‌اند که جمهوری اسلامی یکی از تاثیر گذارترین کشورها در معادلات منطقه‌ای و جهانی است گفت: ایران به لحاظ موقعیت سیاسی، استراتژیک، انرژی و به جایگاه خوبی در جهان دست پیدا کرده است و یکی از کشورهای تاثیر گذار در جهان است.

مالکی بیان داشت: بعد از اعمال تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران و زیاده خواهی‌های غربی‌ها، ایران، روسیه و چین در یک بلوک قرار گرفتند که این تقسیم بندی ناشی از زیاده خواهی آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها بود که باعث شد قدرت های منطقه بیشتر به یکدیگر نزدیک شوند و برای حفظ منافع ملی خود در یک دایره قرار گیرند.

وی با اشاره به درخواست فرانسه برای میانجی گری تهران در تحولات اوکراین گفت: همه کشورهای اروپایی خواستار میانجی گری ایران در مناقشه اوکراین هستند و این درخواست فقط مربوط به فرانسه نیست، ایران به دلیل موقعیت سیاسی خود می تواند این وساطت و میانجیگری را انجام دهد.

وی اظهار داشت: اگر روسیه جنگ را به قلب اروپا بکشاند قطعا همه معادلات اروپایی به هم می خورد و آمریکایی ها هم بیشترین آسیب را از این جنگ خواهند دید.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به توقف صادرات گاز روسیه به اروپا گفت: در شرایط فعلی به بهانه تعمیرات خط لوله گاز،چند روزی است که انتقال گاز روسیه به اروپا متوقف شده است، این اقدام رعب و وحشت در دل اروپاییان انداخته است، غرب به آمریکا فشار می آورد که با امضای برجام به مذاکرات پایان دهد تا آنها بتوانند در صورت قطع انرژی روسیه به روی اروپا، انرژی و نفت ایران را جایگزین کنند این موقعیت ها باعث شده که این جایگاه برای ایران تعریف و پذیرفته شود.

نقش ایران در پایان دادن به بحران اوکراین تاثیر گذار است

 

وی با توجه به همکاری های منطقه ای تهران- مسکو گفت: روس ها شریک استراتژیک و راهبردی جمهوری اسلامی هستند و زبان مشترکی در تحولات منطقه با ایران دارند با توجه به این نزدیکی مسلما نقش ایران در پایان دادن به بحران اوکراین تاثیر گذار است.

نمایند ه مردم زاهدان با مثبت ارزیابی کردن رفتار سیاسی دولت سیزدهم در قبال جنگ اوکراین اظهار داشت:جمهوری اسلامی در ابتدای جنگ اوکراین برائت خود را از جنگ و خون ریزی اعلام کرد و این موضوع را به اوکراینی ها و روس ها گفت که جمهوری اسلامی از هیچ جنگی در دنیا و منطقه حمایت و استقبال نمی کند.

وی افزود: روند کار دستگاه دیپلماسی هم در این زمینه مطلوب بوده است البته نگاه آیت الله رییسی به تحولات منطقه و رفع مشکلات با کشورهای منطقه در قالب همکاری ها از اولویت مهم دولت سیزدهم بوده است که به نتایج مطلوبی در این زمینه دست پیدا کرده است و امیدواریم که دولت با توجه به سیاست های تعریف شده نظام، بتواند جهت تامین صلح و ثبات در منطقه به دستاوردهای مطلوبی برسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: