کد خبر: ۹۲۷۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۰
تعداد بازدید: ۳۰۸
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران با بیان این که سیل بعدظهر امروز مناطقی از فیروزکوه را مجددا در بر گرفت، گفت: دو تیم ارزیاب به منطقه تنگه واشی و کمند اعزام شدند.

بسیل مناطقی از فیروزکوه را مجددا در بر گرفت / اعزام دو تیم ارزیاب هلال احمر استان به منطقه تنگه واشیه گزارش خبرداغ به نقل از فارس: مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران با بیان این که سیل بعدظهر امروز مناطقی از فیروزکوه را مجددا در بر گرفت، گفت: دو تیم ارزیاب به منطقه تنگه واشی و کمند اعزام شدند.

شاهین فتحی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران دقایقی پیش  اظهار کرد: دقایقی پیش گزارشی مبنی بر وقوع سیلاب در منطقه تنگه واشی و روستای کمند فیروزکوه اعلام شد.

وی گفت: در کمترین زمان دو تیم ارزیاب به منطقه اعزام و در حال بررسی وسعت و میزان خسارت و همچنین افراد حادثه دیده احتمالی هستند.

فتحی بیان کرد: عوامل عملیاتی هلال احمر شهرستان های فیروزکوه و دماوند و ۳ شعبه دیگر در آماده باش کامل هستند تا در صورت نیاز به منطقه اعلام شده اعزام شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: