کد خبر: ۹۲۵۰۱۷
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۴
تعداد بازدید: ۵۷۷
«انور قرقاش» وزیر مشاور امارات متحده عربی به «بکی اندرسون» خبرنگار «سی‌ان‌ان» گفت: «ما آماده همکاری با طرح آمریکا هستیم، اما هیچ کشور دیگری در منطقه را هدف قرار نمی‌دهیم و من به طور خاص به ایران اشاره می‌کنم. امارات در حال اعزام سفیر خود به تهران است.» قرقاش به خبرنگار سی‌ان‌ان گفت که نیاز به تنش زدایی با ایران وجود دارد.

قرقاش: نیاز به تنش زدایی با ایران وجود دارد / آماده همکاری با طرح آمریکا هستیم اما هیچ کشور‌ی در منطقه را هدف قرار نمی‌دهیم، مخصوصا تهرانبه گزارش خبرداغ به نقل از فارس: یک مقام بلند پایه امارات متحده عربی در گفت‌و‌گو با یک شبکه خبری آمریکایی بر لزوم تنش زدایی با ایران تاکید کرد.

«انور قرقاش» وزیر مشاور امارات متحده عربی به «بکی اندرسون» خبرنگار «سی‌ان‌ان» گفت: «ما آماده همکاری با طرح آمریکا هستیم، اما هیچ کشور دیگری در منطقه را هدف قرار نمی‌دهیم و من به طور خاص به ایران اشاره می‌کنم. امارات در حال اعزام سفیر خود به تهران است.»

قرقاش به خبرنگار سی‌ان‌ان گفت که نیاز به تنش زدایی با ایران وجود دارد.

وی گفت: «ما باید راه حل هایی پیدا و همچنین باید از همکاری‌های اقتصادی در زمینه های مختلف استفاده کنیم.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۳
0
0
مقام اماراتی مدعی نگرانی درباره توسعه هسته‌ای ایران شد
نماینده امارات در آژانس انرژی اتمی مدعی نگرانی توسعه هسته‌ای ایران از سوی کشورش شد و درخواست کرد تهران با آژانس بطور کامل همکاری کند.
در پاسخ به حمد الکعبی بی ادب»، نماینده دائم امارات جنایتکار در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
مقام اماراتی از سال 2015 تاکنون شریک جرم تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی عربستان سعودی و متحدانش در یمن بوده است.
امارات جنایتکار از سال 1394 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های به اصطلاح بین المللی خیانتکار در یمن جنایت می کند، آدم می کشد و هم به همراه القاعده و داعش دست به اقدامات تروریستی می زند.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: