کد خبر: ۹۲۳۶۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۵
تعداد بازدید: ۴۷۲
​پس از توقیف نفتکش "لونا"، دولت آمریکا با اجاره کردن یک نفتکش محموله نفتی آن را تخلیه کرده است.

آزادی نفتکش توقیف‌شده ایران بدون محموله نفتیبه گزارش خبرداغ به نقل از عصر ایران: دولت یونان امروز (شنبه) نفتکش توقیف شده ایرانی در سواحل این کشور را آزاد کرده است اما گزارش ها حاکی است محموله نفتی این کشتی پیشتر از سوی آمریکا به نفتکش دیگر منتقل شده و کشتی آزاد شده خالی است.

 

به نقل از رویترز، سرانجام با حکم دادگاهی در یونان، نفتکش "لونا" که حامل نفت ایران بود آزاد شد، اما نفتی که آمریکا از این کشتی خارج کرده هنوز به آن بازگردانده نشده است.

این نفتکش در ماه آوریل گذشته بنا به درخواست دولت آمریکا از یونان توقیف شد. این نفتکش در زمان توقیف با پرچم روسیه بود و 19 خدمه آن روس بودند.

گزارش های بعدی نشان داد این نفتکش حامل نفت ایران است و بنا به درخواست دولت آمریکا از یونان و به اتهام به مصرف رسیدن عواید فروش آن در مخارج تروریستی، توقیف شده است.

ایران به این اقدام دولت یونان اعتراض کرده و آن را "دزدی دریایی" توصیف کرد.

پس از توقیف نفتکش "لونا"، دولت آمریکا با اجاره کردن یک نفتکش محموله نفتی آن را تخلیه کرد.

ماه گذشته در اقدامی متقابل نیروی دریایی سپاه پاسداران دو نفتکش یونانی را توقیف و به بنادر ایران در خلیج فارس منتقل کرد.

در نهایت پس از مقابله به مثل ایران، دادگاه یونان 3 هفته پیش حکم به غیرقانونی بودن توقیف نفتکش ایرانی داد.

بنا به گزارش رویترز، با وجود حکم دادگاه یونان، این نفتکش به علت بدهی مالکش به یک شرکت یدک‌کش‌ دریایی یونان، در 3 هفته گذشته، در توقیف مانده بود اما به نظر می رسد با تسویه بدهی مالک نفتکش به شرکت یونانی، در نهایت امروز از جزیره "اویا" یونان آزاد شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: