کد خبر: ۹۱۷۵۳۱
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۸
تعداد بازدید: ۳۳۸
فرارسیدن روز قدس، مولد فرصت‌های تازه‌ای در مسیر مواجهه با دشمن صهیونیستی محسوب می‌شود. امسال در حالی شاهد برگزاری این راهپیمایی شکوهمند خواهیم بود که تنفس مصنوعی برخی کشورهای عربی منطقه ازجمله عربستان سعودی، امارات و بحرین به تل‌آویو جهت تقویت گفتمان سازش نیز راه به‌جایی نبرده است. بر اساس اعتراف تحلیلگران صهیونیستی و عربی، برگزاری نشست اخیر وزرای امور خارجه چهار کشور عربی با وزرای صهیونیستی و آمریکایی، نقطه آشکارساز استیصال گفتمان سازش در برابر گفتمان مقاومت محسوب می‌شود.

رمزگشایی از مقاومت ترکیبی فلسطینیانبه گزارش خبرداغ به نقل از روزنامه رسالت ، فرارسیدن روز قدس، مولد فرصت‌های تازه‌ای در مسیر مواجهه با دشمن صهیونیستی محسوب می‌شود. امسال در حالی شاهد برگزاری این راهپیمایی شکوهمند خواهیم بود که تنفس مصنوعی برخی کشورهای عربی منطقه ازجمله عربستان سعودی، امارات و بحرین به تل‌آویو جهت تقویت گفتمان سازش نیز راه به‌جایی نبرده است. بر اساس اعتراف تحلیلگران صهیونیستی و عربی، برگزاری نشست اخیر وزرای امور خارجه چهار کشور عربی با وزرای صهیونیستی و آمریکایی، نقطه آشکارساز استیصال گفتمان سازش در برابر گفتمان مقاومت محسوب می‌شود. 
ماهیت گفتمانی و گفتمان ساز جریان مقاومت و پویایی ذاتی نهفته در آن،  تل‌آویو و حامیانش را بیش از هر زمان دیگری در مواجهه با فلسطینیان مستأصل ساخته است. تاریخ فلسطین در مبارزه علیه رژیم صهیونیستی  ( از بدو اشغالگری این رژیم غاصب )  را می‌توان به چهار دوره تقسیم کرد. در دوره نخست ، حکومت‌های عربی میاندار مبارزه با صهیونیست‌ها بودند.  این مواجهه  با جنگ‌هاى 1967و 1974 به نقطه اوج خود رسید .بااین‌حال  مبارزه با دشمن صهیونیستی بر اساس «ملی گرایی محض» و رویکردهای پان عربیستی، نتیجه‌ای جز شکست نداشت! .  دوره دوم تاریخ مبارزه  فلسطین از زمان امضاى کمپ دیوید آغاز و به انعقاد پیمان اسلو در سال 1991 ختم می‌شود.  سازمان آزادی‌بخش فلسطین در این مسیر دچار خطای فاحشی به نام « دشمن‌شناسی معکوس» شد، به‌این‌ترتیب که «طرف اشغالگر » را به «طرف متعهد» در یک توافق انتزاعی تبدیل کرد! نتیجه پیمان اسلو نیز از ابتدا مشخص بود!شکست و دیگر هیچ!در دوره سوم تاریخ فلسطین جوانان انتفاضه‌ای گسترده را علیه رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند. انتفاضه و مشتقات آن به‌صورت ذاتی پویا هستند.
از زمان آغاز انتفاضه ملت فلسطین تاکنون، گفتمان سازش در آوردگاه‌های گوناگونی زمین‌گیر شده است : از کمپ دیوید 2 تا آناپولیس! در این معادله، منظومه‌ای که  از سوی غرب بر مبنای « سازش با دشمن صهیونیستی» ترسیم‌شده بود نیز منهدم گردید. اما در دوره چهارم و پس از شکست رژیم اشغالگر قدس در جنگ 33 روزه در مقابل حزب‌الله و متعاقبا، چندین شکست تل‌آویو در برابر حماس و مقاومت غزه، شاهد شکل‌گیری معادلات جدیدتری در تقابل با تل‌آویو بودیم.بر همین مبنا امروز با مفهومی به نام
 « مقاومت ترکیبی» در برابر صهیونیست‌ها مواجه هستیم . «مقاومت ترکیبی» ، نوعی مقاومت هوشمند  بر مبنای آفند و پدافند محسوب می‌شود که پادزهر  «جنگ ترکیبی صهیونیست‌ها» محسوب می‌شود. رزمندگان مقاومت امروز راهبردهای ترکیبی و گوناگون رژیم صهیونیستی و آمریکا را شناخته و با ابتکار عمل های ناگهانی ( مانند نفوذ به عمق استراتژیک تل‌آویو و حیفا در عملیات‌های استشهادی اخیر) و به‌کارگیری تاکتیک‌های نوین، اجازه چینش نقشه‌های شوم تل‌آویو و واشنگتن را نخواهند داد. قطعا این روند تا پیروزی نهایی مقاومت ادامه خواهد یافت.

حنیف غفاری

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: