کد خبر: ۹۱۷۳۷۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۲
تعداد بازدید: ۵۷۰
دبیرکل سازمان ملل امروز (سه‌شنبه) گفت، لازم است هر چه سریع‌تر شرایط برای گفت‌وگو درباره اوکراین و آتش‌بس در این کشور ایجاد شود.

گوترش در مسکو: شرایط مذاکره و آتش‌بس با اوکراین سریع‌تر مهیا شودبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: دبیرکل سازمان ملل امروز (سه‌شنبه) گفت، لازم است هر چه سریع‌تر شرایط برای گفت‌وگو درباره اوکراین و آتش‌بس در این کشور ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در دیدار با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در مسکو تاکید کرد: ما بسیار علاقه‌مند به یافتن راه‌هایی برای ایجاد شرایط برای گفت‌وگویی مؤثر، ایجاد شرایط برای آتش‌بس در اسرع وقت و ایجاد شرایط برای راه‌حل مسالمت‌آمیز هستیم.

وزیر امور خارجه روسیه اخیرا در سخنانی با بیان این که مذاکرات صلح با اوکراین ادامه خواهد یافت، تاکید کرد همچنان خطر "واقعی" جنگ جهانی سوم وجود دارد.

سرگئی لاوروف، در برنامه موسوم به "بازی بزرگ" در شبکه یک تلویزیون روسیه تاکید کرد که تسلیحات ارسالی ناتو به کی‌یف یک "جنگ نیابتی" است و نیروهای روسیه این انبارهای تسلیحاتی را به عنوان اهداف "قانونی و مشروع" برای خود در نظر خواهند گرفت، همانطور که قبلا در اوکراین حمله کرده بودند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: