کد خبر: ۹۱۷۰۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۵
تعداد بازدید: ۱۰۵۷
قیمت فرآورده‌های گوشتی در ترکیه بین روسای انجمن‌های پرورش دهندگان و فروشندگان جنجال به راه انداخته است.

قیمت گوشت در ترکیه جنجال به پا کردبه گزارش خبرداغ ، ایلنا از روزنامه حریت : قیمت فرآورده‌های گوشتی در ترکیه بین روسای انجمن‌های پرورش دهندگان و فروشندگان جنجال به راه انداخته است.

نیهات چلیک، رئیس انجمن پرورش دهندگان گوسفند و بز TÜDKİYEB، در واکنش به گزارش‌هایی مبنی بر اینکه قیمت گوشت در روزهای آینده ۲۴ درصد افزایش خواهد یافت، قصابان و دلالان را به قیمت گذاری ناعادلانه متهم کرد و آنها را "لابی گوشت" خواند.
وی با بیان اینکه یک بره توسط پرورش دهندگان به قصابی‌ها به طور میانگین به ازای هر کیلوگرم ۷۰ لیر ترکیه (۴.۷ دلار) به فروش می‌رسد، گفت: اما یک کیلوگرم گوشت بره تا ۲۰۰ لیر (۱۳.۶ دلار) به فروش می‌رسد.

وی گفت: «قیمت یک کیلوگرم گوشت نباید از ۱۱۰ لیر (۷.۵ دلار) بیشتر شود.

این مسئول صنفی ترکیه همچنین از دولت خواست تا تعداد مغازه‌های اداره شده توسط موسسه گوشت و شیر (ESK) را افزایش دهد و از طریق آن مغازه‌ها در بازار مداخله کند. در حال حاضر، تنها ۱۸ فروشگاه دولتی ESK در سراسر ترکیه وجود دارد.

از سوی دیگر، فضلی یالچینداق، رئیس فدراسیون قصابان گفت: هزینه‌های عملیاتی از جمله قبض برق و اجاره بها بسیار بالاست.

وی گفت: «اگر در این موارد اشتباهی را می‌دانند، باید به مقامات مراجعه و شکایت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: