کد خبر: ۹۱۴۸۴۷
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۷
تعداد بازدید: ۲۵۸
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام آمار اسکان نوروزی فرهنگیان گفت: حسب دستور وزیر، طرح اسکان نوروزی فرهنگیان در دو روز آخر ، به صورت رایگان اجرا می‌شود.

اسکان نوروزی فرهنگیان در ۲ روز پایانی تعطیلات عید «رایگان» شدبه گزارش خبرداغ ، گودرز کریمی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار طرح اسکان فرهنگیان تا پایان دهم فروردین ماه ۱۴۰۱، یک میلیون و ۴۲۶هزار و ۴۶۵ نفر در قالب ۴۰۱ هزار و ۴۶۵خانوار از مراکز اسکان فرهنگیان استفاده کرده‌اند.

وی افزود: دو میلیون و ۲۷۲ هزار و ۹۳۲ نفر روز از مراکز اقامتی بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: آموزش وپرورش در طرح اسکان نوروزی، با شعار «کیفیت مطلوب، امنیت پایدار و مسافرت ارزان» بر تسهیل و تسریع ارائه خدمات، در راستای رضایتمندی و طیب خاطر فرهنگیان از ۷۰۴ پایگاه پذیرش در قالب ۴۰۵ مرکز رفاهی(خانه معلم) با ظرفیت ۱۷ هزار و ۸۸۳ تختخواب به انضمام ۳۰۰ اردوگاه در قالب ۳۰۰۰ سوئیت و تعداد ۵۰ پردیس دانشگاهی و همچنین تجهیز ۱۱ هزار و ۳۹۳ مدرسه در قالب ۱۰۵ هزار کلاس درس در طرح اسکان نوروزی فرهنگیان استفاده کرد.

کریمی‌فر با بیان اینکه ضمنا برپایی نمایشگاه‌های بومی و سنتی در جوار پایگاه‌های اسکان در سراسر کشور، به منظور آشنایی مسافرین با فرهنگ و سنن محلی در راستای افزایش ماندگاری سفر و بهره مندی از دستاوردهای قومی و محلی استان، یکی از اقدامات موثر و جذاب ستاد اسکان فرهنگیان بود گفت: حسب دستور وزیر، طرح اسکان نوروزی فرهنگیان در دو روز آخر ، به صورت رایگان اجرا می‌شود.

وی آمار پذیرش استانی مسافران را نیز اعلام کرد و گفت: تا روز گذشته استان‌های فارس، خراسان رضوی، اصفهان، خوزستان، قم، بوشهر، هرمزگان، کرمان، یزد و لرستان بیشترین پذیرش مسافرین نوروزی را داشته‌اند.

انتهای پیام

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: