کد خبر: ۹۱۴۵۱۴
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۵
تعداد بازدید: ۴۹۲
فن خال از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ سرمربی‌گری منچستر یونایتد را بر عهده داشت که البته با خاطرات خوبی همراه نشد.

فن‌خال: منچستریونایتد یک باشگاه تبلیغاتی استبه گزارش خبرداغ به نقل از طرفداری: منچستر یونایتد برای فصل آینده به دنبال استخدام یک سرمربی جدید است. در هفته‌های اخیر، نام اریک تن هاخ به عنوان گزینه اصلی هدایت قرمزهای منچستر مطرح شده و ظاهرا مذاکراتی هم میان باشگاه و سرمربی فعلی آژاکس صورت است. با این حال، به نظر می‌رسد که چنین انتقالی مورد نظر لوئیس فن خال نیست.

تیم‌های ملی هلند و آلمان فردا شب در دیداری دوستانه به مصاف هم خواهند رفت و فن خال در کنفرانس خبری پیش از این دیدار، توصیه‌ای جالب به مربی هم‌وطنش داشت:

 اریک تن هاخ در منچستر یونایتد؟ این انتخاب دشواری برای او خواهد بود. منچستر یونایتد یک باشگاه تبلیغاتی است، برای تن هاخ بهتر است که به یک باشگاه فوتبال برود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: