کد خبر: ۹۱۴۲۲۶
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۶
تعداد بازدید: ۲۱۳
شیوع موج گسترده کرونا در کره‌جنوبی شاید گریبان تیم ملی فوتبال این کشور پیش از بازی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ برابر ایران را نیز بگیرد.

احتمال تغییر فهرست کره‌ پیش از بازی با ایرانبه گزارش خبرداغ به نقل از تسنیم: شیوع موج گسترده کرونا در کره‌جنوبی شاید گریبان تیم ملی فوتبال این کشور پیش از بازی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ برابر ایران را نیز بگیرد.

به نقل از اینترفوتبال کره‌جنوبی، شیوع گسترده موج جدید کرونا در کره‌جنوبی یک بازی لیگ داخلی میان تیم‌های پوهانگ و اولسان را با تعویق یک هفته‌ای مواجه کرد. تست کرونای بسیاری از بازیکنان مثبت بوده و این موضوع شاید به تیم ملی فوتبال کره‌جنوبی پیش از بازی برابر ایران نیز سرایت کند. فقط بازیکنانی می‌توانند به اردوی این تیم ملحق شوند که تست منفی کرونا را ارائه کنند.

یک عضو فدراسیون فوتبال کره‌جنوبی در همین رابطه گفت: به بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی گفتیم که باید تست منفی در ۷۲ ساعت اخیر را ارائه کنند تا بتوانند در اردو حضور یابند. اگر تست بازیکنی مثبت باشد بازیکن دیگری بلافاصله جایگزین خواهد شد.

تیم‌های ملی ایران و کره‌جنوبی صعود مستقیم خود را به جام جهانی ۲۰۲۲ قطعی کرده‌اند. ایران با ۲۲ امتیاز صدرنشین جدول گروه A است و کره‌جنوبی ۲۰ امتیازی رتبه دوم را در اختیار دارد. بازی این دو تیم روز چهارم فروردین ۱۴۰۱ در ورزشگاه جام جهانی سئول برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: