کد خبر: ۹۱۳۳۲۸
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۲
تعداد بازدید: ۲۴۷
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با حضور در سینما «ایران» ارومیه، به تماشای فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» نشست.

به گزارش خبرداغ به نقل از حوزه :حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با حضور در سینما ایران به تماشای فیلم «موقعیت مهدی» نشست.

این فیلم جزو برترین فیلم های چهلمین جشنواره فیلم فجر است که به کارگردانی و نویسندگی هادی حجازی‌ فر تهیه شده است.

در این فیلم مهدی باکری، فرمانده لشکر ۳۱ عاشورا از برادر کوچک‌ترش حمید می‌خواهد علی‌رغم مشکلاتی که برایش پیش آمده به منطقه برگردد و در کنار او باشد. حمید می‌پذیرد و همراه می‌شود. حالا بعد از عملیات خیبر، مهدی باید تنها به خانه برگردد، این روایت در شش پرده تصویر شده است.

 

 

امام جمعه ارومیه به سینما رفت + عکس

 

امام جمعه ارومیه به سینما رفت + عکس

 

امام جمعه ارومیه به سینما رفت + عکس

 

امام جمعه ارومیه به سینما رفت + عکس

 

امام جمعه ارومیه به سینما رفت + عکس

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: