کد خبر: ۹۱۲۱۵۸
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵
تعداد بازدید: ۴۶۲
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی اعلام کرد که طرح پلیس و دیگر دستگاه‌های امدادی و خدماتی برای نوروز از ۲۴ اسفند آغاز شده و تا ۱۴ فروردین ادامه خواهد داشت.
زمان آغاز طرح‌های ترافیک نوروزی پلیسبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: سردار سیدکمال هادیانفر در جلسه هماهنگی طرح‌های ترافیکی ویژه نوروز ۱۴۰۱، گفت: برابر پیش‌بینی‌ها ما قطعا در نوروز ۱۴۰۱ افزایش تردد در جاده‌ها را خواهیم داشت و از ۲۷ و ۲۸ اسفند، روند ترددها افزایش خواهد داشت.

وی ادامه داد: این روند در روز اول فروردین کاهش داشته و دوباره از دوم فروردین افزایش پیدا می‌کند.

هادیانفر با بیان اینکه مردم تقریبا دوسال است که به سفر نرفته‌اند، گفت: با توجه به شرایط واکسیناسیون و تمایل مردم به سفر پیش‌بینی می‌شود که سفرها بیشتر انجام شود.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی اعلام کرد که طرح پلیس و دیگر دستگاه‌های امدادی و خدماتی برای نوروز از ۲۴ اسفند آغاز شده و تا ۱۴ فروردین سال ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

وی از پیش‌بینی افزایش ۵۰ تا ۵۷ درصدی تردد در ایام نوروز خبر داد و گفت: این حجم تردد به خصوص در محورهای شمالی خواهد بود و ممکن است که ما مجبور به اعمال محدودیت موقت در برخی از این مسیرها شویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: