کد خبر: ۹۱۱۸۹۸
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۹
تعداد بازدید: ۴۶۶
می‌توان غذا‌های بسیار خوشمزه و متنوعی با بادمجان طبخ کرد که یکی از این غذا‌ها بادمجان شکم‌پر است. در این مطلب به طرز تهیه بادمجان شکم‌پر پرداخته‌ایم.

طرز تهیه بادمجان شکم‌پر؛ غذایی رژیمی و پرطرفدار‌به گزارش خبرداغ ، بادمجان شکم‌پر یکی از غذا‌های رژیمی بسیار خوشمزه است که هم آن را بدون گوشت و هم با گوشت چرخ‌کرده یا سویا درست می‌کنند. برای افرادی که گوشت نمی‌خواهند بخورند نوع بدون گوشت آن بسیار مناسب است. این غذا را هم به عنوان غذای اصلی و هم پیش‌غذا می‌توانید درست کنید.

مواد لازم (برای ۴ نفر)
برنج دانه بلند: ۴/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم)
بادمجان بزرگ: ۲ عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: یک عدد، کاملا ریز شود.
سیر: ۲ حبه، کاملا ریز شود.
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل:‌یک قاشق چای‌خوری
فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.
پودر فلفل قرمز تند: ۵/۱ قاشق چای‌خوری
پوست لیموی رنده شده: ۲ قاشق چای‌خوری
آب ۲ عدد لیموی تازه
ماست کم چرب: نصف پیمانه
نعنای خرد شده تازه: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۴/۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده تازه: ۵/۱ پیمانه

طرز تهیه بادمجان شکم‌پر
۱- فر را از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

۲- درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.

۳- با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را کاملا ریز کنید.

۴- روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید.

۵- سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود ۳۰ثانیه آن‌ها را تفت دهید.

۶- بادمجان‌های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.

۷- برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

۸- بادمجان‌ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.

۹- سینی را درون فر به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلایی‌رنگ شوند، حرارت دهید.

۱۰- نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.

همشهری آنلاین 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: