کد خبر: ۹۰۸۹۹۴
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۹
تعداد بازدید: ۴۶۲
سرخارگل گیاهی علفی و چند ساله از تیره کاسنی است که استفاده از آن در آمریکای شمالی و اروپا بسیار معمول و دارای استفاده دارویی است که برای بهبود سرماخوردگی مصرف می‌شود.

گیاهی که از ابتلا به کووید پیشگیری می‌کندبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: انتقال عفونت از حیوانات به انسان‌ها به عنوان بیماری مشترک بین انسان و دام شناخته می‌شود. بیماری‌های اولیه مشترک انسان و دام شامل انتقال یرسینیا پستیس (طاعون) از جوندگان یا ابولاست که از میمون‌ها به انسان سرایت کرده و منجر به مرگ میلیون‌ها نفر در اروپا و آفریقا شده است.

 

به نقل از مدیکال نیوز، ویروس‌های تنفسی مانند آنفلوآنزا نیز شناسایی شده که از گونه‌های حیوانی به انسان‌ها انتقال یافته است و منجر به شیوع بیماری‌های فاجعه‌بار مانند اپیدمی آنفلوآنزای اسپانیایی (H ۱ N ۱)، آسیایی (H ۲ N ۲) یا هنگ‌کنگی (H ۳ N ۲) و همچنین اپیدمی جدیدتر یعنی آنفلوآنزای پرندگان H ۵ N ۱ شدند.

سرخارگل گیاهی علفی و چند ساله از تیره کاسنی است که استفاده از آن در آمریکای شمالی و اروپا بسیار معمول و دارای استفاده دارویی است که برای بهبود سرماخوردگی مصرف می‌شود. دانشمندان کشف کردند عصاره اکیناسه (سرخارگل) به جای فعال‌سازی ایمونولوژیک خالص سیستم ایمنی را به گونه‌ای تغییر می‌دهد که به بهترین شکل عامل تنظیم ایمنی تطبیقی شود.

مطالعه بالینی اولیه تاثیر این گیاه بر بیماری‌های تنفسی ازجمله کووید ۱۹ به عنوان یک کارآزمایی تصادفی‌سازی دوسوکور کنترل‌شده با دارونما (RCT) در دانشگاه کاردیف در بریتانیا انجام شد. از شرکت‌کنندگان ۱۸ ساله و بالاتر خواسته شد تا محلولی را روزانه به مدت چهار ماه استفاده کنند. همان عصاره اکیناسه به صورت قرص به کودکان چهار تا ۱۲ ساله در سوئیس در دومین آزمایش مشابه داده شد.

نتایج نشان داد عصاره اکیناسه اثر ضد ویروسی مستقیمی در برابر انواع عفونت‌های تنفسی از جمله کروناویروس‌ها دارد. در بزرگسالان و کودکان با استفاده از فرمول‌های این عصاره گیاهی محافظت عالی در برابر ویروس‌هایی از جمله کروناویروس‌ها ایجاد شد.

نتایج بالینی منتشر شده اولیه در مورد سارس کو ۲ ممکن است شواهد بیشتری را ارائه دهد و نشان دهد که اکیناسه می‌تواند برای مبارزه با این ویروس خاص استفاده شود.

هدف از این بررسی که توسط گروهی از محققان از موسسات چند ملیتی انجام شد، ارزیابی مطالعات بالینی تجویز اکیناسه در عفونت‌های کروناویروس و شناسایی مزایای پیشگیرانه و درمانی آن بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: