کد خبر: ۹۰۸۳۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
تعداد بازدید: ۴۲۳
مدیر دهکده طبیعت بوستان ملی باراجین قزوین از تلف شدن یک قلاده شیر نر ۳ ساله، با وجود تلاش‌ها و مراقبت‌های شبانه روزی دامپزشکان، خبر داد.

تلف شدن یک قلاده شیر ۳ ساله در قزوینبه گزارش خبرداغ به نقل از فارس : مدیر دهکده طبیعت بوستان ملی باراجین قزوین از تلف شدن یک قلاده شیر نر ۳ ساله، با وجود تلاش‌ها و مراقبت‌های شبانه روزی دامپزشکان، خبر داد.

رضا نوری مدیر دهکده طبیعت بوستان ملی باراجین قزوین از تلف شدن یک قلاده شیر نر ۳ ساله، با وجود تلاش‌ها و مراقبت‌های شبانه روزی دامپزشکان، خبر داد.

نوری گفته، علت این حادثه در دست بررسی ست.

اما برخی خبرهای تایید نشده، علت تلف شدن شیر نر دهکده طبیعت را جابجایی نیروهای ماهر این بخش با افراد غیرکارشناس و کم کاری واحد درمان اعلام کرده‌اند.

پیش از این هم خبرهایی از رهاسازی یک قلاده گرگ در دهکده طبیعت و آسیب رسانده آن به یک آهو شنیده شده بود که آهو دچار بیماری هاری شده بود.

این مداخلات غیرکارشناسی، آسیب‌های جبران ناپذیری را ایجاد خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: