کد خبر: ۹۰۷۰۶۸
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۶
تعداد بازدید: ۸۱۶
مدیران باشگاه پرسپولیس در تماس با فیفا گراند پرونده شکایت باشگاه کورتریک را خواستار شدند.

پرسپولیس جنگ با کورتریک را آغاز کرد!به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین: چند روز پیش بود که اعلام شد باشگاه کورتریک بلژیک در ماجرای انتقال قرضی محمد نادری به پرسپولیس از این باشگاه به فیفا شکایت کرده و خواستار دریافت ۱۰۰ هزار دلار شده است.

حالا از باشگاه پرسپولیس خبر می‌رسد که مدیران این باشگاه امروز طی مکاتبه‌ای با فیفا از این نهاد خواستند شرح وضعیت پرونده کورتریک و مشروح رای صادر شده را به آنها بدهد تا بتوانند مدارک و مستندات خود را برای دفاع به این نهاد ارسال کنند.

به این ترتیب فیفا طی چند روز آینده اصل رای و پرونده را به باشگاه پرسپولیس ارسال خواهد کرد. نادری دو باره به عنوان بازیکن قرضی با پرسپولیس قرارداد امضا کرد اما بعد از جدایی از این تیم راهی استقلال شد. این در حالی است که کورتریک به دلیل عدم اجرای تعهدات مالی از پرسپولیس شکایت کرده و حکم گرفت!

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: