کد خبر: ۹۰۶۵۱۲
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۱
تعداد بازدید: ۳۰۷
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از وجود بین ۳۵۰۰ تا ۳۶۰۰ ساختمان پرخطر از نظر آتش سوزی در شهر تهران خبر داد.

وجود ۳۵۰۰ ساختمان پرخطر از نظر آتش سوزی در تهران / آتش نشانی: سال‌هاست فریاد می‌زنیم قانون را درست کنیدبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از وجود بین ۳۵۰۰ تا ۳۶۰۰ ساختمان پرخطر از نظر آتش سوزی در شهر تهران خبر داد.

مهدی داوری در نشست هم اندیشی روز ایمنی در برابر زلزله که ظهر امروز در بوستان ولایت برگزار شد، گفت: ما به اندازه کافی از حوادث مختلف درس آموخته‌ایم و دیگر نباید از حادثه‌ها درس بگیریم. بلکه باید اقدامات عملی انجام دهیم. ما به عنوان یک نیروی عملیاتی در آتش نشانی این موضوع را لغو کردیم که همواره میزان مخاطرات و توان پاسخگویی ما نسبت عکس دارد و بهترین تکنولوژی‌ها و زیرساخت‌ها نیز گاهی نمی‌تواند اثربخشی داشته باشد. به عنوان مثال در همین بازار گل، آتش نشانی مشکلی در رسیدن و انجام عملیات نداشت، حادثه هم چندان طول نکشید اما آن جان‌های عزیز در یک لحظه بر اثر آن حادثه از دست رفت. مواردی از این دست زیاد است که نشان می‌دهد ما باید در حوزه پیشگیری فعالیت بیشتری داشته باشیم.

وی با اشاره به تعداد برج‌های شهر تهران گفت: حدود ۲۰۰۰ برج در شهر تهران داریم یا اگر بخواهیم با فرمولی دیگر و بر حسب ثبت طبقات محاسبه کنیم ما حدود ۱۰۰۰ برج در تهران داریم که اگر اقدامات پیشگیرانه آتش نشانی نبود ما روزانه شاهد آتش سوزی‌های سختی در این برج‌ها بودیم. در حال حاضر بین ۳۵۰۰ تا ۳۶۰۰ ساختمان پرخطر از نظر آتش سوزی در تهران وجود دارد.

داوری ادامه داد: اما ما نیاز به حمایت‌های قانونی داریم. قانون باید جامع‌تر به این مسئله بپردازد. در حال حاضر ما فقط از بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها صحبت می‌کنیم. قانونی که ۶۵ سال پیش برای تهران آن موقع و با شرایط و امکانات آن زمان نوشته شد. امروز شکل و اندازه فعالیت تهران تغییر کرده اما این قانون هنوز تغییر نکرده است. ما سال‌هاست که فریاد می زنیم قانون را درست کنید، قانون باید جامعیت داشته باشد و تکلیف آحاد مردم را مشخص کند.

وی با بیان اینکه آموزش صرف تنها کمتر از ۱۰ درصد در حوزه بحران اثر دارد، گفت: این آموزش زمانی مناسب است که الزامات دیگر نیز به کمک آن بیاید. سازنده یک ساختمان باید احساس مسئولیت بکند و علاوه بر آن خود مردم و ساکنان نیز باید احساس مسئولیت داشته باشند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران درباره احساس مسئولیت ساکنان یک ساختمان اظهار کرد: ببینید فاکتورهای ایمنی بسیار آسیب پذیر است و ممکن است یک ساختمان ایمن در عرض ۲۴ ساعت به ساختمانی ناایمن تبدیل شود. در برخی از کشورها کار نکردن سیستم‌های اطفای حریق جریمه دارد و به همین دلیل است که ما می‌گوییم قانون باید جامعیت لازم را داشته باشد و اگر این اتفاق رخ ندهد ما نمی‌توانیم انتظار بالایی برای مقابله با حوادث و رسیدن به شرایط مطلوب داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه سازمان‌های عملیاتی توأمان با اجرا باید در حوزه تفکر و دانش نیز به روز باشند، گفت: دستگاه‌های بالادستی نیز باید تصمیم بگیرند و تکلیف ما و خودشان را با موضوع بحران و ایمنی مشخص کنند.

داوری تصریح کرد: نمی‌شود وقتی جایی آتش گرفت بگویند هلیکوپتر شما کو؟ اگر فقط در یک جای دنیا هلیکوپتری توانست آتش را خاموش کند آن وقت ما هم هلیکوپتر می‌خریم اما واقعیت این است که ما نگاهی واقع بینانه به مسائل نداریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: