به گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: رییس جامعه هتلداران کیش میگوید: هزینه اقامت در هتلهای قطر در دوران جام جهانی، ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان تمام میشود، قول میدهیم چهارهزار اتاق با قیمت مناسب در جزیره کیش برای اقامت تماشاچیهای ایرانی و خارجی و تیمهای فوتبال آماده کنیم.
مسیحالله صفا در گفتوگو درباره آخرین اقدامات و مذاکرات برای مشارکت در میزبانی از جام جهانی قطر با توجه به ظرفیت محدود این کشور و همچنین اظهارات دبیر شورای عالی مناطق آزاد برای پذیرش بخشی از مسافران جام جهانی ۲۰۲۲ در کیش و قشم، اظهار کرد: با توجه به گام بلندی که تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی برداشته است، باید ظرفیت اقامت و پذیرایی را در جزیره کیش افزایش دهیم. قول میدهیم چهارهزار اتاق برای دوران جام جهانی، آماده کنیم. اگر تیمهای خارجی نیامدند به هر حال ایرانیهایی که قصد تماشای این بازیها را دارند با توجه به مسافت نزدیک کیش و قطر و تفاوت هزینهها میتوانند در این جزیره اقامت داشته باشند.
او افزود: هزینه هر شب اقامت در هتلهای قطر بالای ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان میشود، علاوهبر این تعداد هتل و اتاق در قطر کم است و همه تماشاچیها، گردشگران و اعضای تیمها را پوشش نمیدهد. ظرفیت دبی هم برای این رویداد کافی نیست. برای همین ما سعی میکنیم ظرفیت اقامت و استانداردها را در کیش تا جام جهانی بالا ببریم تا دستکم مسافران ایرانی را در این جزیره با قیمت مناسب و به مراتب مناسبتر از قطر پوشش دهیم. البته که حضور مسافران و تیمهای خارجی در کیش مهم است، اما مسافران ایرانی برای ما مهمتر هستند.
او درباره استانداردسازی خدمات در اماکن اقامتی کیش، اظهار کرد: به تازگی رییس فدراسیون فوتبال ایران و نماینده فیفا از داشتهها و ظرفیت کیش بازدید کردهاند که این مساله، ما را برآن داشت تا شهریورماه سال ۱۴۰۱، پیش از آغاز بازیها، ظرفیت اقامت را آماده کنیم.
سیعد محمد ـ دبیر شورای عالی مناطق آزاد ـ که چندی پیش برای مشارکت در میزبانی بخشی از جام جهانی قطر ۲۰۲۲ در دو جزیره قشم و کیش اعلام آمادگی کرده بود، گفته است: باتوجه به گنجایش کم کشور قطر در پذیرش گردشگران و مسافران جام جهانی ۲۰۲۲، برنامهریزی کاملی داریم تا با استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود در قشم و کیش، باعث شویم تا توریستها رضایتمندانه منطقه را ترک کنند.
از زمان مطرح شدن قطر به عنوان میزبان جام جهانی ۲۰۲۲، مسؤولان و به ویژه فعالان بخش خصوصی و سرمایهگذاران به دنبال مشارکت و میزبانی بخشی از این رویداد جهانی بودند. این تلاشها از سال ۱۳۹۸ جدیتر شد، اما با توجه به ضعف نامساعد زمینهای چمن و ورزشگاههای کیش و وجود رقبای جدی همچون امارات، کویت، عمان و حتی عربستان برای مشارکت و پذیرش میزبانی بخشی از جام جهانی، کار جزایر ایران کمی دشوارتر شده است.