کد خبر: ۹۰۳۶۷۲
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳
تعداد بازدید: ۵۵۱
دومین گزینه آموزش و پرورش هم رد شد؛
مسعود فیاضی، وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم برای وزارت آموزش و پرورش با ۱۴۱ رای مخالف از رسیدن به صندلی این وزارتخانه بازماند.

مجلس به مسعود فیاضی رای اعتماد ندادمسعود فیاضی گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش با ۱۱۵ رای موافق، ۱۴۰ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۶۰ رای ماخوذه، از رسیدن به صندلی این وزارتخانه بازماند.

به گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب ، فیاضی دومین وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در دولت سیزدهم است پیش از او حسین باغ گلی به عنوان گزینه پیشنهادی تصدی آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی معرفی شد که او هم نتوانست از مجلس رای اعتماد بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: