کد خبر: ۹۰۳۵۷۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۱
تعداد بازدید: ۳۱۵
نماینده رباط کریم در مجلس یازدهم به گفت: یکی از آن‌هایی که به مردم شلیک کرد من بودم، ما کُشتیم. حالا چه کسی می‌خواهد ما را محاکمه کند؟! طرف آمده بانک را آتش زده است و ما هم او را کُشتیم. چه کسی را می‌خواهید محاکمه کنید؟

نماینده مجلس: یکی از آن‌هایی که در اعتراضات آبان به مردم شلیک کرد من بودم؛ ما کُشتیم!به گزارش خبرداغ ، حسن نوروزی، نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس یازدهم اظهاراتی را مطرح کرده است که مشروح ان را در ادامه می خوانید.

*آقای نوروزی! این روزها در انگلیس دادگاهی برای اعتراضات آبا‌ن‌ماه 98 در حال برگزاری است، آیا بهتر نبود در ایران هم چنین دادگاهی برگزار می‌شد؟

یعنی چی؟ دادگاه چی برگزار شود؟

*دادگاهی در خصوص بی تدبیری های صورت گرفته و کشته‌شده‌های آبان 98

بعد در این دادگاه کُشته‌شده‌ها را باید محکوم کنند یا قاتلین را؟

*قطعا منظور محاکمه قاتلین و بی تدبیری های مسئولان است؛ کسانی‌که به مردم شلیک کردند.

یکی از آن‌هایی که به مردم شلیک کرد من بودم، ما کُشتیم. حالا چه کسی می‌خواهد ما را محاکمه کند؟! طرف آمده بانک را آتش زده است و ما هم او را کُشتیم. چه کسی را می‌خواهید محاکمه کنید؟

هر چند ذکر این مطلب ضروری است که نوروزی در پایان صحبت‌هایشان عنوان کردند که «شوخی کردم» و بعد تماس را قطع می کند.

دیده بان ایران

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: