کد خبر: ۸۹۸۸۴۸
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴
تعداد بازدید: ۲۸۰
نخست وزیر پاکستان بر مشکلات ایران و پاکستان در مواجهه با مهاجران افغان تاکید کرد.

تاکید عمران‌‌خان بر مشکلات ایران و پاکستان در مواجهه با مهاجران افغانبه گزارش خبرداغ به نقل از راشاتودی، عمران‌خان نخست وزیر پاکستان گفت: ایالات متحده سیاست منسجمی در مورد آنچه که قرار بود، در افغانستان، این کشور جنگ زده انجام دهند، نداشت.

وی هشدار داد: «پیامدهای گسترده‌ای در رابطه با مشکل پناهندگان وجود خواهد داشت که پاکستان و ایران با پذیرش تعداد بیشتری از پناهندگان افغان، بیشتر با آن مواجه خواهند شد.»

 

انتهای پیام/

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: