کد خبر: ۸۹۷۸۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۷
تعداد بازدید: ۷۲۲
این دانشگاه در زمان مدیریت محمد رویانیان تاسیس شد و در سال نخست با کمک مالی باشگاه پرسپولیس اداره شد اما پس از آن به خودکفایی رسید و وابستگی مالی به باشگاه نداشت تا اینکه در دو سه سال اخیر و با اقدامات عجیب و رویکرد منفی و ناکارامدی ها روز به تضعیف و حالا تعطیل شده است.

دانشگاه علمی کاربردی پرسپولیس بی سروصدا تعطیل شدبه گزارش خبرداغ به نقل از  سرخ‌نیوز، دانشگاه علمی کاربردی پرسپولیس بی سر و صدا تعطیل شد. این دانشگاه در زمان مدیریت محمد رویانیان تاسیس شد و در سال نخست با کمک مالی باشگاه پرسپولیس اداره شد اما پس از آن به خودکفایی رسید و وابستگی مالی به باشگاه نداشت تا اینکه در دو سه سال اخیر و با اقدامات عجیب و رویکرد منفی و ناکارامدی ها روز به تضعیف و حالا تعطیل شده است.

دانشگاه پرسپولیس با مدیریت دکتر داریوش سودی، مشاور رویانیان راه اندازی شد و در کمتر از یک سال در ۱۶ رشته بیش از ۱۶۰۰ دانشجو داشت و به بزرگترین مرکز علمی ورزشی کشور تبدیل شد.

در دانشگاه پرسپولیس رشته های ورزشی مختلفی تدریس می‌شد که بسیاری از آنها برای اولین بار در کشور ارائه شده بود.

پس از رفتن رویانیان و در زمان مدیریت علی اکبر طاهری و زمانی که گودرزی به عنوان فردی دانشگاهی وزیر ورزش شد هم باشگاه و هم وزارت ورزش مصمیم به تعطیلی دانشگاه پرسپولیس بودند اما با مقاومت بزرگان پرسپولیس مواجه شدند.عجیب اینکه در ادامه معاون و یکی مدیرکل های وزارتخانه خود با حکم طاهری حفظ سمت رئیس این دانشگاه شد!!!

حسین کلانی،‌ زنده یاد جعفر کاشانی و دکتر زادمهر از اعضای هیات موسس این دانشگاه بودند با حکم رویانیان منصوب شده بودند.
این اعضا با مقاومت خود مانع از تعطیلی دانشگاه علمی کاربردی پرسپولیس شدند .حضور زادمهر و متعاقبا کاشانی در هیات مدیره و مصاحبه های تند کلانی سدی جلوی تعطیلی و انحلال دانشگاه بود

پس از آن بار دیگر رویکردهای منفی نسبت به این دانشگاه قوت گرفت. دانشگاه با کاهش تعداد دانشجو و محدودیت رشته های تحصیلی مواجه شد؛ چرا که پس از رویانیان، مدیریت مناسبی بر دانشگاه حاکم نبود و بیشتر بر لزوم تعطیلی ان مانور می شد تا جایی که هیات مدیره پرسپولیس در اخرین روزهای مدیریت ایرج عرب تصمیم به تعطیلی دانشگاه گرفت.تصمیمی که با مقاومت کاشانی همراه بود و وی به محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل جدید توصیه و وصیت کرد مانع از اجرای این تصمیم شود.انصاریفرد مجددا سودی را به عنوان مشاور و مدیر دانشگاه منصوب و هیات مدیره را متقاعد به ادامه فعالیت این دانشگاه بزرگ کرد که در تهرانسر و ساختمانی مجلل و بزرگ فعالیت می کرد.در نهایت اما دانشگاه پرسپولیس طبق نامه باشگاه به دانشگاه علمی کاربردی رسما تعطیل شد ان هم در حالی که از ۱۶رشته و ۱۶۰۰دانشجو به سه رشته و دویست دانشجو رسیده بود!

..و دیروز رسانه ها از تعطیلی دانشگاه علمی کاربردی پرسپولیس خبر دادند. دانشگاهی که اساتید صاحب نام زیادی داشت، برخی مجریان و گزارشگران ورزشی و سرمربیان تیم های ملی در کنار اساتید شناخته شده در این دانشگاه بزرگ ندریس می کردند.
همچنین بسیاری از پیشکسوتان و ورزشکاران صاحب نام نیز در این دانشگاه تحصیل کرده و مدرک دریافت کرده اند.

تعطیلی دانشگاه پرسپولیس که بزرگترین مرکز علمی_ورزشی کشور شده بود اتفاق ناخوشایندی است که در سکوت خبری رخ داد و همچنان مشخص نیست دلیل تعطیلی دانشگاهی که برای تشکیل آن زحمت زیادی کشیده شده و به توفیقات مهمی دست یافته بود، چیست.
براستی چرا طی این سالهای اخیر برخی به جای حمایت و حاکم کردن مدیریت توانمند مدام روی مخالفت با ادامه فعالیت و تعطیلی ان تاکید داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ف
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
0
0
من دانشجوی این مرکز بودم ماساژ ورزشی خواندم و الان رشته ام رو هیچ کجا نمی‌شناسند اصللا هیچ کجا استخدامی ندارن مگر مرکز خصوصی ماساژ ک اونم هزینه خیلی زیادی میخواد و اجازه گرفتنش کار هر کسی نیست
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: