کد خبر: ۸۹۷۶۳۵
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۰
تعداد بازدید: ۸۰۸
نماینده مجلس یازدهم با بیان اینکه ۱۶۰ هزار معلم در مدارس غیرانتفاعی با حداقل حقوق تدریس می‌کنند، خواستار تعیین تکلیف لایحه رتبه‌بندی معلمان شد.

بودجه عمومی نصف بودجه شرکت‌های دولتی است/ ۱۶۰ هزار معلم در مدارس غیرانتفاعی با حداقل حقوق تدریس می‌کنندبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، ابرهیم نجفی نماینده مجلس یازدهم در نطق میان دستور امروز سه شنبه ۱۶ شهریورماه خود با اشاره به درگذشت نماینده پیشین حوزه انتخابیه آستانه اشرفیه خطاب به رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد گفت: امروز مطالبات مردم شفافیت و اجرای عدالت است؛ یکی از برنامه‌های دولت اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری بخش‌های دولتی به بخش‌های خصوصی و تعاونی‌ها است. 

وی افزود: امروز بودجه عمومی کشور در بودجه سالانه، حداقل نصف بودجه شرکت‌های دولتی است که با این شرایط امکان برنامه‌ریزی برای چابک‌سازی دولت و تقویت زیرساخت‌ها وجود ندارد امروز از مجلس و کمیسیون اصل نود در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی بیشترین انتظار می‌رود تا شاهد دیگر شاهد اتفاق‌هایی مثل شرکت دشت مغان و نیشکر هفت تپه و کارخانه پوشش گیلان که بزرگ‌ترین کارخانه ریسندگی خاورمیانه بوده، نباشیم. 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه تصویب اساسنامه دائمی سازمان‌ها و موسسات دولتی و وابسته به دولت به عهده کمیسیون‌های تخصصی مجلس است، تصریح کرد: لذا انتظار می‌رود مجدداً اساسنامه شرکت‌های دولتی به جهت جلوگیری از پرداخت‌های نامتعارف و نجومی مورد بازبینی قرار گیرد. 

وی خطاب به رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: هرچه زودتر لایحه رتبه‌بندی معلمان تعیین تکلیف شود؛ همچنین از آموزش و پرورش انتظار می‌رود که جذب هرگونه نیروهای آموزش و پرورش خارج از آزمون ممنوع شود، ما شاهد ۱۶۰ هزار معلم در مدارس غیرانتفاعی با حداقل حقوق هستیم که همه آن‌ها دوره‌های آموزش ضمن خدمت را در آموزش و پرورش سپری کرده‌اند و برخی از آن‌ها ۱۵ سال است که در حال کار هستند، اما در گزینش و ورود به آموزش و پرورش با مشکل شرایط سنی روبرو هستند و امیدواریم شرایط سنی آن‌ها نیز در آزمون مورد توجه قرار بگیرد.

نجفی در پایان نیز با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه خود در بخش‌های مختلف از مسئولان دولتی خواستار رسیدگی به این مشکلات و رفع آن‌ها شد.

انتهای پیام/

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دبیرهنرستانهای غیرانتفاعی
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۸
0
0
باسلام
معلم هنرستان غیرانتفاعی هستم سه فرزنددارم، دراصفهان مشغول به تدریس هستم ،بابت هرساعت تدریس پانزده هزار تومان دریافت می کنم اخیرا،مالک وموسس هنرستان حقوقهای پنج برابری درسامانه برای ماثبت می کندوچون کدملی ومشخصات ماراداردخودش واردپروفایل من شده وپرداختهارانیزتاییدکرده است به اوزنگ زدم چراچنین کاری کردید؟درجواب من گفتندهرچه ماگفتیم بایدانجام بدهیدوگرنه اخراج می شوید،چراوزارت آموزش وپرورش میزان حقوق وساعت کاروسایرحق وحقوق یک معلم غیرانتفاعی رامشخص نمی کند،که موسس بامعلم مانندیک برده رفتارنماید؟
موسسین هم ازساعت کارمعلم می زنندوحقوق راهم روزی صدوبیست هزارتومان پرداخت می کنند،چه کسی بایدبه دادمابرسد،ماجوانیمان رادراموزش گذاشتیم والان که سنمان دیگرجوانی نیست جایی مارااستخدام نمی کنند،

هنرستان غیرانتفاعی ازهردانش آموزنه میلیون تومان شهریه می گیرد،ولی به معلم دومیلیون تومان حقوق نمی دهد،بیمه برای ماردنمی شود،موسسین سودهای میلیاردی می برندوماهم بامدرک معتبردانشگاهی باکمترین حقوق درکشورکارمی کنیم

رشته تحصیلی ام حسابداری است ،قبلابازارکارخوب بودبه صورت پاره وقت کارحسابداری انجام می دادم ولی اکنون اوضاع خوب نیست باتدریس زندگی می کنم،تجربه وتخصص هست ولی بسترکارنیست،کمک دولت ونظارت دولت برکارماوزندگی مانیست

تلفن تماس09131641472

درصورت تماس موضوع راکامل شرح می دهم
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: