کد خبر: ۸۹۶۳۷۵
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۵
تعداد بازدید: ۴۱۴
میلاد محمدی مدافع چپ تیم ملی ایران از خنت بلژیک جدا شد.

جدایی میلاد محمدی از خنت بلژیک
به گزارش خبرداغ به نقل از ورزش سه: میلاد محمدی مدافع چپ تیم ملی ایران از خنت بلژیک جدا شد.

محمدی که دو فصل را در این تیم آبی پوش بلژیکی سپری کرد، حالا به صورت توافقی از خنت جدا شده و احتمالا به زودی تیم جدیدش را در فوتبال اروپا معرفی خواهد کرد.

او فصل گذشته ۲۷ بازی در ترکیب تیم خنت انجام داد اما در فصل جاری و با گذشت پنج هفته حتی یک بار هم در ترکیب تیمش قرار نگرفت تا نشانه‌های جدایی برایش مشخص شود.

این در حالی است که هان وانهائزبروک سرمربی تیم خنت بلژیک یک مدافع چپ را نیز به خدمت گرفت تا ثابت کند علاقه‌ای به حفظ میلاد محمدی ندارد و بنابراین با جدایی او موافقت کرد.

محمدی یک سال دیگر با خنت قرارداد داشت و به نظر می‌رسد تا پایان قرارداد در این تیم باقی بماند اما این جدایی فرا رسید تا مدافع ایرانی در بین بازیکنان آزاد قرار بگیرد.

میلاد محمدی سابقه بازی در اخمت گروژنی روسیه را هم دارد و حالا باید دید مقصد بعدی اش چه تیمی خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: