کد خبر: ۸۹۵۹۰۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۸
تعداد بازدید: ۳۸۲
وزیر خارجه ژاپن به ایران سفر می‌کند.

سفر وزیر خارجه ژاپن به ایران/ برنامه دیدار با ظریف و امیرعبداللهیانبه گزارش خبرداغ به نقل از کیودو، منابع دیپلماتیک آگاه روز شنبه اعلام کردند که توشیمیتسو موتگی وزیر خارجه ژاپن قصد دارد روز یکشنبه با ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور جدید ایران در تهران گفت‌وگو کند.

دیدار وی با رئیس‌جمهور ایران در حالی برنامه‌ریزی می‌شود که ایران در مذاکرات هسته‌ای با ایالات متحده و اروپا با بن‌بست مواجه است. در همین حال، ژاپن روابط دوستانه‌ای با تهران ایجاد کرده و در عین حال با واشنگتن هم‌پیمان است.

انتظار می‌رود موتگی روز یکشنبه با رئیسی و محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه گفت‌وگو کند. به گفته این منابع، وی همچنین قصد دارد با امیرعبداللهیان، معاون سابق وزیر امور خارجه ایران که در دولت رئیسی جانشین ظریف می‌شود، ملاقات کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: