کد خبر: ۸۹۰۸۹۴
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۴
تعداد بازدید: ۳۱۸
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی به دولت سیدابراهیم رییسی پیشنهاد کرد نخبگان جریان رقیب که به گفته وی فهرست مفصلی از آنان وجود دارد را در کابینه به کار بگیرد.

پیشنهاد متفاوت چهره نزدیک به قالیباف به ابراهیم رئیسیبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا :مجتبی توانگر در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «در جهت تشکیل ⁧‫دولت فراگیر‬⁩ می توان همه نخبگان [ضمن حفظ انسجام کابینه افراد کارآمد، قوی و انقلابی] جریان رقیب را به کار گرفت

‏فهرست مفصلی وجود دارد: اردکانیان، ستاری، اسلامی، بی‌طرف و...»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: