به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، رضا بنازاده رئیس نیروگاه بوشهر ابراز داشت: نیروگاه اتمی بوشهر با ظرفیت کامل تولید هزار مگاوات برق ایمن، پایدار و اقتصادی هم اکنون در حال تولید و بهره برداری است.
وی در ادامه بیان کرد: از ابتدای بهرهبرداری صنعتی از واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر تا کنون نزدیک به ۴۸ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید شده است.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نیروگاه اتمی بوشهر در پایان گفت: قرار داشتن این واحد نوپا و عظیم صنعتی در چرخه تولید برق خصوصا در ایام پیک مصرف تابستانه با تلاش شبانه روزی کارکنان متخصص نیروگاه اتمی بوشهر محقق شده و امید می رود این یگانه نیروگاه هستهای کشور بتواند با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی کماکان نقش خود را در تامین بخشی از انرژی الکتریکی مورد نیاز کشور به خوبی ایفا نماید.