کد خبر: ۸۸۷۲۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۸
تعداد بازدید: ۳۲۴
همزمان با تلاش‌های آمریکا و غرب برای خارج کردن رژیم صهیونیستی از زیر ضربات مهلک مقاومت فلسطین، صدر اعظم آلمان گفت که هرگونه آتش‌بس در درگیری‌های جاری در نوار غزه، باید شامل مذاکره غیرمستقیم با «حماس» باشد.

مرکل: از اسراییل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیمبه گزارش خبرداغ به نقل از ایرنا: همزمان با تلاش‌های آمریکا و غرب برای خارج کردن رژیم صهیونیستی از زیر ضربات مهلک مقاومت فلسطین، صدر اعظم آلمان گفت که هرگونه آتش‌بس در درگیری‌های جاری در نوار غزه، باید شامل مذاکره غیرمستقیم با «حماس» باشد.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان امروز (پنجشنبه) گفت که "مذاکرات غیرمستقیم" با «جنبش مقاومت اسلامی فلسطین» (حماس) برای پیشبرد تلاش‌ها در مسیر آتش‌بس ضروری است.

این خبرگزاری گزارش داد: مرکل که در مجمعی درباره اروپا در برلین سخن می‌گفت، افزود: البته باید مذاکرات غیرمستقیم با حماس انجام شود. وی خاطرنشان کرد که مصر و سایر کشورهای عربی هم‌اکنون در حال انجام مباحثات و مذاکراتی با حماس هستند.

صدر اعظم آلمان در عین در حال در ادامه مواضع جانبدارانه برلین به نفع رژیم صهیونیستی مدعی شد که این رژیم از حق دفاع از خود در برابر حملات راکتی از غزه برخوردار است.

بنا به گزارش «رویترز»، مرکل در گفت وگو با شبکه "وی دی آر" ادعا کرد: ما از حق اسراییل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم و به همین علت است که اقدامات این رژیم صحیح است، اما در عین حال می‌خواهیم به تلاش‌های دیپلماتیک برای ایجاد شرایطی پایدار و بلندمدت در منطقه کمک کنیم.

موضع گیری مرکل در حالی است که بنا به گزارش‌ها «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان امروز (پنجشنبه) به فلسطین اشغالی سفر کرده و در این سفر با وزرای خارجه و جنگ رژیم صهیونیستی دیدار می‌کند. وی گفت وگو با رئیس رژیم صهیونیستی را نیز در برنامه‌های خود گنجانده است. براساس بیانیه دفتر خارجی فدرال آلمان، ماس همچنین در رام الله با نخست وزیر فلسطین دیدار خواهد کرد، در این گفت وگوهای سیاسی به تشدید اوضاع در خاورمیانه و تلاش‌های بین‌المللی برای پایان دادن به خشونت پرداخته خواهد شد.

هایکو ماس دیروز نیز در سخنانی در پارلمان آلمان از این که سالها است دیپلماسی خاورمیانه هیچ پیشرفتی نداشته، ابراز نگرانی کرد و گفت: درگیری بین اسرائیل و فلسطینیان تنها از طریق «راه حل دو کشور» و با مذاکره قابل حل است، اما در این سالها کار خیلی کمی در این زمینه انجام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: