کد خبر: ۸۸۲۳۴۰
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۹
تعداد بازدید: ۴۰۱
سرپرست سابق استقلال در خصوص ابتلایش به کرونا توضیحاتی ارائه داد.

آخرین وضعیت بیماری سرپرست سابق استقلالبه گزارش خبرداغ به نقل از  میزان: سرپرست سابق استقلال در خصوص ابتلایش به کرونا توضیحاتی ارائه داد.

سعید رمضانی سرپرست سابق استقلال در خصوص ابتلا به کرونا اظهار داشت: یک هفته‌ای از ابتلایم به کرونا می‌گذرد. متاسفانه همسر و مادر همسرم هم به کرونا مبتلا شدند. در خانه مشغول استراحت هستم. داروهایم را سر وقت مصرف می‌کنم تا مشکلی نباشد.

وی افزود: من و همسرم در خانه خودمان و مادر همسرم در خانه خودش، قرنطینه است.

سرپرست سابق استقلال در خصوص رد پیشنهاد همکاری استقلال برای سرپرستی مجدد تیم، گفت: درباره فوتبال حرفی نمی‌زنم و ترجیح می‌دهم از این فضا دور باشم. اینطوری راحت‌تر هستم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: