به گزارش
خبرداغ به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، این مراسم با حضور"علی اوسط هاشمی"، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، "حسین جلالی"، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی و "حسین احمدی" مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، برگزار شد .
هاشمی، در این مراسم با اشاره به ظرفیتهای استان کرمان گفت:در حوزه مهارت، امروز اولویت با آموزشهای غیررسمی منتج به اشتغال و کسب صلاحیت در حوزه فنی برای افراد است.
وی افزود: نیروی انسانی ثروت را خلق میکند و باید آموزشهای ما به گونهای باشد که فرد مهارت دیده بیکار نماند.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور تاکید کرد: تدوین استاندارد های شغلی، آموزش حین خدمت شاغلان، ایجاد بانک اطلاعاتی نخبگان مربیگری و اعطای گواهینامه های مهارتی را چهار دستورالعمل اصلی سازمان فنی و حرفه ای است.
وی گفت : در دنیای امروز که صحبت از صنایع هوشمند است، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور آمادگی ارزیابی میزان مهارت نیروی انسانی در صنایع مختلف را دارد.
هاشمی تصریح کرد: باید از «مدرک محوری» فاصله گرفت و به «مهارت آموزی» توجه کرد، تا کیفیت ارتقا یابد.
وی افزود: قبل از آذرماه ۹۸ تنها ۸۰ مرکز جوار کارگاهی در کشور فعال بود و از آذرماه ۹۸ تاکنون نیز ۸۰ مرکز جوار کارگاهی دیگر در کشور فعال شده و برای سال ۱۴۰۰ نیز راهاندازی ۱۴۰۰ مرکز دیگر در افق برنامهها قرار دارد.
نماینده مردم رفسنجان و انار: آموزش ها و مهارت نیروهای متخصص می تواند به رفع بیکاری و اشتغالزایی بیانجامد
حسین جلالی، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: 14 هزار تحصیلکرده بیکار در رفسنجان داریم و با توجه به اینکه رفسنجان در حال صنعتی شدن و کرمان استانی معدنی است، آموزش ها و مهارت نیروهای متخصص می تواند به رفع بیکاری و اشتغالزایی بیانجامد.
وی بیان کرد: امروز مس، صنعت را به دانشگاه پیوند داد که یکی از آرزوهای ما تحقق این مسئله بود.
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان: داشتن مهارت در تولید و بهره برداری در حوزه مس، به ظرفیت های استان و کشور کمک می کند
"حسین احمدی"، مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با اشاره به اینکه مهارت افزایی زمینه ساز جهش و رونق تولید است، گفت: با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمان، مرکز جوار کارگاهی مهارت آموزی در این مجتمع راه اندازی شده است.
وی تصریح کرد: در مجتمع مس سرچشمه به مهارت نیاز داریم که با همکاری و مساعدت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مهارت را افزایش خواهیم داد.
وی افزود: داشتن مهارت در تولید و بهره برداری در حوزه مس، به ظرفیت های استان و کشور کمک خواهد کرد و ایجاد مراکز جوارکارگاهی مهارت آموزی در مجتمع مس می تواند این ظرفیت را به صورت تصاعدی افزایش دهد.
این مرکز درکارگاه هایی به مساحت ۴۰۰۰ متر و ۱۵ کارگاه آموزشی تأسیس شده است.