کد خبر: ۸۸۰۶۳۷
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۲
تعداد بازدید: ۳۶۹
تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان هفته هفدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور را با پیروزی مقابل ماشین‌سازی تبریز پشت سر گذاشت.

ذوب‌آهن با حسینی از سد ماشین‌سازی گذشتبه گزارش خبرداغ به نقل از تسنیم: تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان هفته هفدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور را با پیروزی مقابل ماشین‌سازی تبریز پشت سر گذاشت.

تیم‌های ذوب‌آهن اصفهان و ماشین‌سازی تبریز در چارچوب هفته هفدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 17:30 امروز (شنبه) در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه 2 بر صفر به سود شاگردان سیدمجتبی حسینی به پایان رسید. مجتبی حقدوست در دقیقه نخست گل اول و فرشاد محمدی‌مهر در دقیقه 71 گل دوم ذوبی‌‌ها را به ثمر رساندند.

ذوب‌آهن نخستین سه امتیاز را پس از حضور سیدمجتبی حسینی به‌عنوان سرمربی در این تیم مقابل ماشین‌سازی کسب کرد و 14 امتیازی شد تا از دو تیم ماشین‌سازی و نساجی فاصله بگیرد، ماشین‌سازی هم با همان 9 امتیاز قبلی در قعر جدول باقی ماند.

داوری این دیدار برعهده روح‌الله شریفی بود که مهدی مومنی از ماشین‌سازی را با کارت زرد جریمه کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: