کد خبر: ۸۸۰۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۳
تعداد بازدید: ۳۶۲
کاخ سفید اعلام کرد، رئیس جمهوری آمریکا برای یک سال دیگر وضعیت اضطراری ملی در مورد ونزوئلا و اوکراین و همچنین تحریم های ضد روسیه را تمدید کرده است.

بایدن وضعیت اضطراری ملی در مورد ونزوئلا و اوکراین و تحریم‌های روسیه را تمدید کردبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: کاخ سفید اعلام کرد، رئیس جمهوری آمریکا برای یک سال دیگر وضعیت اضطراری ملی در مورد ونزوئلا و اوکراین و همچنین تحریم های ضد روسیه را تمدید کرده است.

به گزارش اسپوتنیک، در بیانیه جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا که کاخ سفید منتشر کرد، آمده است: وضعیت در ونزوئلا همچنان تهدیدی غیر عادی و غیر معمول علیه امنیت ملی و سیاست خارجی ایالات متحده به شمار می‌رود. بنابراین، من تعیین کرده‌ام که وضعیت اضطراری ملی که در دستور اجرایی ۱۳۶۹۲ در رابطه با وضعیت در ونزوئلا اعلام شده است، ادامه یابد.

این دستور اجرایی دوره باراک اوباما تحریم‌ها و محدودیت‌های صدور ویزا علیه مقام‌های ارشد اطلاعاتی و امنیتی ونزوئلا را حفظ می‌کند.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین تحریم‌های ضد روسیه در ارتباط با اوکراین را برای یک سال دیگر تمدید کرد. در اطلاعیه کاخ سفید آمده است، بایدن وضعیت اضطراری ملی در رابطه با اوکراین را با طیفی از تحریم‌ها علیه روسیه تمدید کرد.

بایدن تاکید کرد: وضعیت اضطراری ملی که شش مارس ۲۰۱۴ اعلام شد و اقداماتی که در همان روز به تصویب رسید و همچنین تدابیر ۱۶ مارس ۲۰۱۴، ۲۰ مارس ۲۰۱۴، ۱۹ دسامبر ۲۰۱۴ و ۲۰ سپتامبر ۲۰۱۸ در رابطه با این وضعیت، باید بعد از شش مارس ۲۰۲۱ هم ادامه یابند. بنابراین من ادامه این وضعیت اضطراری که در دستور اجرایی ۱۳۶۶۰ صادر شد، اعلام می‌کنم. طبق آن هر شخصی که اقدام به تهدید ثبات و امنیت اوکراین کند، تحریم می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: