کد خبر: ۸۷۹۳۸۲
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۲
تعداد بازدید: ۲۸۰
اسماعیل نجار، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، گفت: ۱۹۱ سال از زلزله قبلی تهران گذشته است و برآورد ما نشان می‌دهددر صورت بروز زلزله دو میلیون تحت تأثیر مستقیم زلزله و هشت میلیون تحت تأثیر غیرمستقیم زلزله خواهند بود. این جمعیت را کجا می‌توان اسکان داد؟ ١٠ میلیون نفر کجا چادر بزند و سرویس بهداشتی‌اش کجا باید تأمین شود؟

معاون وزیر کشور: در زلزله احتمالی تهران، امکان تأمین چادر برای ۱۰ میلیون نفر نداریمدر زلزله احتمالی تهران حتی تأمین چادر به ۱۰ میلیون نفر نیز مسئله بزرگی است.

به گزارش خبرداغ به نقل از روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، اسماعیل نجار، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، در مراسم اختتامیه جشنواره سوانح طبیعی"مسابقه ملی طراحی اسکان موقت" گفت: مدیریت بحران برای ما یک موضوع ریشه‌ای و اساسی است.

من قریب به چهل سال است در این کار هستم و مخالف صد در صد ساخت اردوگاه‌ها هستم چراکه معتقدم مشکلات بسیاری ایجاد می‌کند.

او افزود: همه جور تجارب را تا امروز داشته‌ایم، ما بهترین تجربه را در سیل سال ۹۸ به دست آوردیم و آن‌ هم دادن یک امکان مالی بلاعوض به مردم برای تأمین اسکان موقت خودشان بود. منهای سی سخت که به‌عنوان اسکان اضطراری ۲۰ میلیون تومان در نظر گرفته‌ایم، البته برای کسانی که امکان اسکان در زیر سقف خانه‌شان ممکن نیست.

نجار ادامه داد: تجربه ما در سر پل ذهاب نشان داد که کانکس بسیار تجربه بدی است. ۱۸۵۰۰ کانکس تأمین شد و خیلی مردم هم خودشان کانکس دادند برخی خانواده‌ها بین ۲ تا ۷ کانکس داشتند. که بین اعضای خانواده تقسیم کرده بودند و از کانکس هم خارج نمی‌شدند. درحالی‌که یکی از اهداف این است که زندگی را به محل حادثه‌دیده برگردانیم و دادن امکانات با این هدف باید باشد.

او ادامه داد: در سرپل ذهاب قبل از حادثه زلزله طبقات شهر میانگین ۱.۱ بود بعد از زلزله به ۳.۹ رسید. این در حالی است که ما تجربه مقابله با بحران در مناطق بسیار وسیع جمعیتی را نداریم. سر پل ذهاب، جمعیتی ۱۲۰ هزارنفری را تحت تأثیر قرار داد، اما در تهران چه پیش می‌آید؟

او افزود: ۱۹۱ سال از زلزله قبلی تهران گذشته است و برآورد ما نشان می‌دهددر صورت بروز زلزله دو میلیون تحت تأثیر مستقیم زلزله و هشت میلیون تحت تأثیر غیرمستقیم زلزله خواهند بود. این جمعیت را کجا می‌توان اسکان داد؟ ١٠ میلیون نفر کجا چادر بزند و سرویس بهداشتی‌اش کجا باید تأمین شود؟

او گفت: برای ما اسکان موقت بسیار اهمیت دارد اما باید راهکارها عملی باشد ما چیزی می‌خواهیم که قابلیت اجرایی و عملیاتی داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: