کد خبر: ۸۷۷۳۷۳
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۸
تعداد بازدید: ۴۵۲
قرمزها به دلیل پرداخت نکردن پول مهاجم سابق خود، جریمه سنگینی شدند.

پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس بسته شدبه گزارش خبرداغ ، باشگاه پرسپولیس نتوانست 500 هزار یورو بدهی خود را به ماریو بودیمیر مهاجم سابقش پرداخت کند تا از سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم شود. طبق نامه قبلی فیفا به این باشگاه، قرمزها از امروز صبح از فعالیت در نقل و انتقالات محروم شدند.

 

فیفا در آخرین نامه خود به باشگاه پرسپولیس اعلام کرده بود اگر 12 بهمن 500 هزار یورو در حساب بودیمیر نباشد و یا توافقی صورت نگیرد، پنجره نقل و انتقالاتی آنها اتوماتیک وار بسته خواهد شد. البته طبق قوانین جدید فیفا در هر زمانی که باشگاه پرسپولیس بتواند این پول را پرداخت کند، محرومیت آنها بخشیده خواهد شد.

جام نیوز

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: