به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، سرتیپ امیر حاتمی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: بخشی از کارهای شهید دانشمند دکتر فخری زاده در حوزه ی پدافند هسته ای بود و ایشان اقدامات ارزنده ای در این حوزه از خود به یادگار گذاشت.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین تهدیدات در سطح دنیا تهدیداتی از نوع هسته ای است گفت: آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی هزاران و صدها بمب هسته ای را در اختیار دارند و تهدیدی برای امنیت مردم جهان محسوب می شوند.
وزیر دفاع تصریح کرد: شهید فخری زاده به عنوان یک دانشمند برجسته در حوزه فیزیک هسته ای، پرچمدار ایستادگی در برابر تهدیدات هسته ای بود .
حاتمی با بیان اینکه نه تنها با ترور دکتر فخری زاده روند علمی و تحقیقاتی سازمان سپند متوقف نشد بلکه اعتبار این مجموعه افزایش و احساس مسئولیت کارکنان آن مجموعه نیز مضاعف شد.
وی ادامه داد: به برکت خون این شهید دولت یک تصمیم مهمی اتخاذ کرد و بودجه تحقیقاتی وزارت دفاع ۲۵۰درصد افزایش یافت .
وزیر دفاع با بیان اینکه کارکنان مجموعه سپند دریافته اند، این سازمان خار چشم دشمنان است گفت: دشمنان نسبت به اقتصاد ما، حضور ایران در منطقه برای ایجاد امنیت، قدرت موشکی و استفاده ی صلح آمیز از انرژی هسته ای و به ویژه پدافند هسته ای و موشکی حساسیت دارند.
وی تأکید کرد: بخشی از تلاش شهید فخری زاده برای محافظت از جان مردم در راستای خنثی سازی تهدیدات هسته ای آمریکا و رژیم صهیونیسی بود و امروز کارکنان مجموعه سپند با انگیزه ی مضاعف راه این شهید والا مقام را ادامه خواهند داد.
علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی نیز در مراسم بزرگداشت شهید محسن فخری زاده با گرامیداشت یاد این شهید افزود: در این ایام بارها فرصت شد در خصوص شهید سلیمانی و شهید فخری زاده صحبت شود.
رییس سازمان انرژی اتمی گفت: به افتخار شهید محسن فخری زاده دانشمند برجسته هسته ای و دفاعی کشور و تلاشهای وی، قلب سایت هسته ای تهران به نام این شهید نام گذاری شد.
رییس سازمان انرژی اتمی در بیان خصلتهای بارز شهید فخری زاده افزود: از این مرد همیشه امید خیر بود و این مورد در ضمیر ایشان دیده میشد.
وی ادامه داد: وجود ایشان در خدمت بود و من ندیدم به کسی بدی برساند و با احترام با افراد رفتار میکرد.
دکتر صالحی گفت: شهید فخری زاده در حوزه پدافند هستهای کار بزرگ خود را کوچک میشمارد و هیچ گاه به جایگاه خود اشاره نمیکرد.
وی ادامه داد: این شهید همیشه در طلب خدمت بود و گمنامی را از پر نامی بیشتر میخواست.