به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا ؛ زهرا شیخی درباره جلسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسات روزهای گذشته پیشنهادات همکاران درباره بخش های مربوط به موضوع سلامت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ پرداخت.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این جلسات لزوم افزایش حقوق کارورزان پزشکی و دستیاران تخصصی مورد بحث قرار گرفت.
وی خاطر نشان کرد:این افراد در بحران ها همچون کرونا کسانی هستند که زحمات بسیاری می کشند و پوشش درمان به لحاظ پزشکی نیز با آنهاست اما دیده نمی شوند.
نماینده مردم اصفهان ادامه داد:حقوق دریافتی کارورزان پزشکی و دستیاران تخصصی ماهانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا نهایتا دو میلیون تومان است و آنها باید حدود ۱۸ کشیک را در ماه داشته باشند. افرادی که بیشترین زحمت را می کشند اما پایین ترین حقوق را دارند بنابراین در کمیسیون بهداشت این پیشنهاد به تصویب رسید که حقوق کارورزان پزشکی، دستیاران تخصصی در بودجه ۱۴۰۰ افزایش یابد که امیدواریم این اتفاق در بودجه عملیاتی شود.