کد خبر: ۸۷۱۰۸۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۲
تعداد بازدید: ۲۲۰
رضا نصرى حقوقدان بين الملل خطاب به قاليباف، رییس مجلس نوشت: اگر اجرای پروتکل الحاقی را متوقف و بازرس اخراج کنید، دو ماه دیگر آقای بایدن همین موضوع را به اولین نقطه اجماع علیه ایران تبدیل می‌کند و برای ملزم کردن ایران به اجرای پروتکل و بازگرداندن بازرسان از شورای امنیت قطعنامه خواهد گرفت و چین و روسیه هم رأی خواهند داد.

رضا نصرى حقوقدان بين الملل به قالیباف: اگر اجرای پروتکل الحاقی متوقف و بازرسان اخراج شوند، بایدن همین موضوع را به نقطه اجماع علیه ایران تبدیل می‌کند / از شورای امنیت هم قطعنامه خواهد گرفت؛ چین و روسیه هم رأی خواهند دادبه گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب، رضا نصرى حقوقدان بين الملل خطاب به قاليباف، رییس مجلس نوشت: اگر اجرای پروتکل الحاقی را متوقف و بازرس اخراج کنید، دو ماه دیگر آقای بایدن همین موضوع را به اولین نقطه اجماع علیه ایران تبدیل می‌کند و برای ملزم کردن ایران به اجرای پروتکل و بازگرداندن بازرسان از شورای امنیت قطعنامه خواهد گرفت و چین و روسیه هم رأی خواهند داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: