کد خبر: ۸۷۰۷۴۳
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶
تعداد بازدید: ۴۲۴
مدافع-هافبک کروات استقلال گفت: من سرباز استقلال هستم و همیشه تب و تاب زیادی برای بازی کردن در ترکیب تیم دارم.

میلیچ: سرباز استقلال هستم و منتظر قرارداد جدیدبه گزارش خبرداغ ،  هروویه میلیچ، مدافع-هافبک کروات استقلال که از شرایط غیرفوتبالی در تهران کلافه است با ابراز نارضایتی‌اش از وضعیت موجود گفت: «بهتر است صحبتی نکنم چون باشگاه فکری برای اقامت من نمی‌کند، بیشتر از ده روز می‌شود که اینجا منتظر هستم اما هنوز اتفاقی نیفتاده است، هرچند من آپارتمان موردنظر را پیدا کرده‌ام اما مشکل در پرداختی است.»

 

این درحالی است که بعد از این صحبت‌ها و رسانه‌ای کردن این مشکلات توسط خود میلیچ در یک استوری، به نظر این مشکلات حل شده و این‌بار در بخش دوم گفت‌وگوی با این هافبک خوش‌تکنیک کروات استقلال، او با تایید این موضوع که مشکل اقامتش حل شده است یک‌بار دیگر تاکید کرد که قصد ندارد به‌طور مفصل درباره اتفاقات اخیر و همچنین شرایط استقلال صحبت کند چون روی تمرینات و موفقیت باشگاه متمرکز شده و افزود: «هر زمان قرارداد جدید را امضا کردم آن‌وقت به‌طور مفصل صحبت می‌کنم!» وی درباره اینکه هواداران دوست دارند حس و حالش را بعد از گل زیبایی که به ثمر رساند، بدانند، گفت: «همین‌قدر می‌گویم که من سرباز استقلال هستم و همیشه تب و تاب زیادی برای بازی کردن در ترکیب تیم دارم.»

جام نیوز
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: