کد خبر: ۸۶۸۹۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۲
تعداد بازدید: ۳۵۸
سرپرست مدیرعاملی استقلال می‌گوید هرویه میلیچ مشکلی برای بازی در ترکیب این تیم ندارد.

واکنش استقلال به ادعای مسی‌ها درباره میلیچبه گزارش خبرداغ به نقل از ورزش سه؛ سرپرست مدیرعاملی استقلال می‌گوید هرویه میلیچ مشکلی برای بازی در ترکیب این تیم ندارد.

 

هرویه میلیچ مدافع چپ کروات در شرایطی چند روزی است در تمرینات استقلال شرکت می‌کند و مقابل مس رفسنجان نیز یکی از نفرات اصلی آبی پوشان بود که حدود یکماه قبل درخواست فسخ یک طرفه قراردادش را داده بود.

 

از این رو اگر میلیچ قراردادش را در فیفا فسخ کرده باشد، با توجه به اینکه در بازی با مس رفسنجان پنجره نقل و انتقالاتی آبی ها ممنوع بود او نمی توانست دوباره به لیست برگردد. حالا این موضوع مورد ادعای باشگاه مس قرار گرفته است.

 

احمد مددی سرپرست مدیرعاملی استقلال اما می‌گوید ادعای مسی‌ها درباره قرارداد میلیچ صحیح نیست. او عنوان کرد: «میلیچ قراردادش را هیچ گاه فسخ نکرد. او نامه ای به باشگاه داده بود که قراردادش را فسخ می‌کند. در ادامه وقتی مطالباتش را پرداخت کردیم از او خواستیم نامه اش را تغییر بدهد که علاقه مند به حضور در استقلال است و او هم این کار را کرد.»

 

وی افزود: «در واقع میلیچ به هیچ مرجع رسمی نامه اش را ارسال نکرد. او تحت قرارداد با استقلال بود. قراردادش دو ساله بود و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: