به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، در این جلسه، اعضای کمیته اصلی ضمن موافقت با اصلاح دو آیین نامه اجرایی «تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران سوادآموزی» و «انتقال کارکنان نهادها و موسسات عمومی غیر دولتی به دستگاه های اجرایی دولتی»، با طرح دورکاری ستاد ملی مبارزه با کرونا برای جانبازان شاغل دارای ضایعه ریوی مخالفت کردند. هم چنین، موضوع «تعیین یا تجدیدنظر در تعرفههای خدمات روان شناسی و مشاوره» و نیز لایحه «الزام زائران اربعین حسینی(ع) به پوشش بیمه مسافرتی» برای بررسی بیشتر به دستگاه های مربوطه ارجاع شد.
طرح دورکاری ستاد ملی مبارزه با کرونا برای جانبازان شاغل دارای ضایعه ریوی
پیشنهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران درخصوص اجرای طرح دورکاری ستاد ملی مبارزه با کرونا برای جانبازان شاغل در دستگاه های دولتی که دارای حداقل ۲۰ درصد ضایعه ریوی هستند، در کمیته اصلی، مطرح و با توجه به کفایت مقررات موجود از جمله آیین نامه دورکاری، بخشنامه سازمان اداری و استخدامی و مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا ضرورتی به تصویب پیشنهاد تشخیص داده نشد و مقرر شد این بنیاد با استفاده از مقررات موجود، مراتب را پیگیری کند.
بیشتر بخوانید :
اصلاح آیین نامه اجرایی تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران سوادآموزی
وزارت آموزش و پرورش با توجه به ضرورت تسریع در اجرایی نمودن مفاد آیین نامه اجرایی تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران سوادآموزی، متن اصلاحیه آیین نامه اجرایی مربوطه را به هیئت دولت ارائه نمود که این موضوع در جلسه اصلی، مطرح و با اصلاحاتی به تصویب رسید و برای تایید نهایی در دستورکار جلسه اصلی هیئت وزیران قرار گرفت.
لایحه الزام زائران اربعین حسینی(ع) به پوشش بیمه مسافرتی
از جمله موضوعات مهم در ساماندهی مراسم راهپیمایی اربعین حسینی(ع)، ضرورت ایجاد پوشش بیمه ای و تأمین خدمات درمانی و امدادی در طول مدت برگزاری است. از آنجایی که مسئولیت مدیریت و ساماندهی این مراسم به وزارت کشور محول شده، این وزارت طی سالیان اخیر بیمه زائرین اربعین را انجام داده ولی باتوجه به تاکید سازمان بازرسی کل کشور به مشخص شدن مبانی قانونی این امر، وزارت فوق لایحه قانونی الزام زائران مراسم اربعین حسینی به تحت پوشش قرار گرفتن بیمه حوادث و عمر را به هیئت دولت ارائه نمود.
این مسئله در کمیته اصلی، مطرح و مقرر شد موضوع در کارگروهی با مسئولیت دبیرخانه کمیسیون و با عضویت وزارت کشور، سازمان حج و زیارت، بیمه مرکزی و معاونت حقوقی رییس جمهور، بررسی و جزئیات متن با رویکرد ضرورت بیمه زائران در کلیه سفرهای زیارتی ماه محرم و صفر به عراق و پیش بینی تکالیف دستگاه های ذی ربط، تنظیم و نتیجه به کمیسیون ارائه شود.
تعیین یا تجدیدنظر در تعرفههای خدمات روان شناسی و مشاوره
سازمان نظام روان شناسی و مشاوره به استناد قانون تشکیل این سازمان، تعرفههای خدمات روان شناسی و مشاوره را به هیئت دولت ارائه نمود که این موضوع در جلسه اصلی، مطرح و بنابر نظر اعضا به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارجاع شد تا این وزارت با تشکیل کارگروهی نسبت به تهیه متن جدید اقدام کند.
اصلاح آیین نامه انتقال کارکنان نهادها و موسسات عمومی غیر دولتی به دستگاه های اجرایی دولتی
سازمان اداری استخدامی کشور به منظور رعایت عدالت استخدامی، شایسته گزینی و جذب نیروی انسانی توانمند در دستگاه های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و جلوگیری از انتقال کارکنان نهادها و موسسات عمومی غیر دولتی (مستثنی از قانون مذکور) به دستگاه های مشمول قانون مدیریت، پیشنهاد اصلاح عبارتی آیین نامه اجرایی این قانون درخصوص انتقال کارکنان نهادها و موسسات عمومی غیر دولتی به دستگاه های اجرایی دولتی را به هیئت دولت ارائه نمود.
این پیشنهاد در کمیته اصلی کمیسیون، مطرح و مورد موافقت قرار گرفت، لذا برای اخذ تایید نهایی در دستورکار جلسه اصلی هیئت وزیران قرار گرفت.
لازم به ذکر است، پیشنهاد اصلاح آیین نامه چگونگی تشکیل، حدود وظایف و اختیارات و نحوه عملکرد انجمن های صنفی و کانون های مربوطه نیز به دلیل کمبود وقت مورد بررسی قرار نگرفت.
گفتنی است، جلسه اصلی کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک به ریاست جمشید انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور و با حضور محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش، علی محمد فلاح زاده، دبیر کمیسیون و دیگر نمایندگان وزارت خانه های کشور، امور اقتصادی و دارایی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و دادگستری، سازمان های اداری و استخدامی کشور و حج و زیارت و بیمه مرکزی روز یکشنبه ۳۰ شهریورماه ۱۳۹۹ به میزبانی دفتر هیئت دولت نهاد ریاست جمهوری تشکیل شد.