کد خبر: ۸۶۲۳۹۶
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۵
تعداد بازدید: ۳۸۰
بعد از اتفاقات ماجرای پرونده مارک ویلموتس، حرف‌وحدیث‌های زیادی در خصوص نحوه پرداخت این غرامت سنگین مطرح شده است. بلافاصله پس از این موضوع مسئولان فیفا نامه‌ای به فدراسیون فوتبال ارسال کردند و خواستار توضیح در این خصوص شدند تا سایه تعلیق یک‌بار دیگر بر سر فوتبال ایران بیفتد.
عده‌ای ایرانی به دنبال تعلیق فوتبال هستندبه گزارش خبرداغ به نقل از روزنامه خراسان: بعد از اتفاقات ماجرای پرونده مارک ویلموتس، حرف‌وحدیث‌های زیادی در خصوص نحوه پرداخت این غرامت سنگین مطرح شده است. بلافاصله پس از این موضوع مسئولان فیفا نامه‌ای به فدراسیون فوتبال ارسال کردند و خواستار توضیح در این خصوص شدند تا سایه تعلیق یک‌بار دیگر بر سر فوتبال ایران بیفتد.

فدراسیون جهانی فوتبال در نامه‌ای که خطاب به دبیرکل فدراسیون نوشته متذکر شده دخالت هر نهادی در امور فدراسیون فوتبال ممنوع است. اما نباید فراموش کرد که بحث دخالت و نظارت کاملا متفاوت است و فیفا هیچ مشکلی با نظارت نهادهای ذیصلاح کشور در امور فدراسیون فوتبال نداشته و ندارد.

در واقع در چند سال اخیر هر نامه‌ای که مقصدش زوریخ و مشخصا فدراسیون جهانی فوتبال بوده تبدیل به بهانه‌ای شده تا عده‌ای بحث تعلیق را پیش بکشند و از ترس تعلیق به عنوان یک برگ برنده در راستای متوقف کردن تحقیقات نهادهای نظارتی بهره ببرند؛ اتفاقی که چند سال پیش هم رخ داد و درنهایت منجر به مسکوت ماندن خیلی از پرونده‌های فوتبال کشور شد.

حالا هم همین داستان در حال تکرار است و گویا خیلی‌ها که پایشان در پرونده ویلموتس گیر است دوست دارند با تعلیق فوتبال ایران یکی دیگر از پرونده‌های بحث‌برانگیز فوتبال کشور بدون نتیجه بسته شود. در حالی شاهد این تحرکات مشکوک و البته زیرکانه و جهت‌دار هستیم که هیچ کس از خود نمی‌‌پرسد مگر در سال 1385 که پلیس ایتالیا با شنود مکالمات مربیان، بازیکنان، مدیران و حتی داوران فوتبال، پرونده کالچوپولی را برملا کرد فوتبال ایتالیا تعلیق شد؟!

در ششم خرداد سال 94 که پلیس سوئیس 7 نفر از اعضای ارشد فدراسیون بین‌المللی فوتبال، فیفا را در شهر زوریخ بازداشت کرد، در ۲۷ تیر 1396 که در جریان تحقیقات مربوط به فساد مالی آنخل ماریاویار، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا، پسرش و 2 مقام ارشد این فدراسیون توسط پلیس اسپانیا بازداشت شدند و در زمانی که در سال 1369 پلیس آلمان در یک عملیات با 50 مامور ویژه مقر فدراسیون فوتبال و همچنین خانه‌های 3 متهم اخذ رشوه یعنی ولفگانگ نیرسباخ، رئیس وقت فدراسیون فوتبال آلمان، تئو زوانزیگر، رئیس سابق و هورست اشمیت، دبیر کل سابق این فدراسیون را تفتیش کرد چرا خبری در خصوص تعلیق فوتبال این کشورها نبود؟!

اما شرایط در کشور ما متفاوت است و گویا در این شرایط به نفع خیلی‌هاست تا با ارسال نامه‌ها و سیگنال‌های جهت‌دار به فیفا این نظارت را دخالت مستقیم دولت و نهادهای امنیتی در امور فدراسیون فوتبال جلوه دهند. در واقع این افراد در داخل کشور به دنبال تعلیق فوتبال هستند تا با بر هم زدن جو موجود به هدف خود برسند!

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: