کد خبر: ۸۵۸۶۲۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۲
تعداد بازدید: ۲۱۴
رییس جمهوری گفت: مردم ایران در این دو سال و چند ماه مقابله با تحریم و پنج ماه مقابله با ویروس کرونا نشان داده دارای توان و قدرت کافی برای مقابله و ایستادگی در برابر فشارها هستند و به زانو درنمی‌آیند.

روحانی: ۲ سال و ۳ ماه با تحریم روبرو بوده ایم، ۵ ماه با کرونا؛ اگر ۱۰ فشار دیگر هم وارد شود، مردم مشکل را سهل و آسان می‌کنند / همه کشور‌ها به این نتیجه رسیدند که باید به سمت بازگشایی پیش بروند؛ اگر تولید و توزیع متوقف شود، زندگی مردم مختل می‌شودرییس جمهوری گفت: مردم ایران در این دو سال و چند ماه مقابله با تحریم و پنج ماه مقابله با ویروس کرونا نشان داده دارای توان و قدرت کافی برای مقابله و ایستادگی در برابر فشارها هستند و به زانو درنمی‌آیند.

به گزارش خبرداغ به نقل از «انتخاب»، ‌حجت‌الاسلام والمسلمین «حسن روحانی» صبح امروز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بیش از پنج ماه است که مردم با ویروس خطرناک کرونا مواجه بودند و وارد ماه ششم شدیم. بیش از دو سال و دو ماه هم است که مردم با تحریم شدید آمریکا مواجه بودند که وارد دومین سال و سومین ماه شدیم.

وی با بیان اینکه ماه‌ها و سال‌های بسیار سختی برای مردم عزیز و بزرگوار ما سپری شده است، اظهار داشت: مردم مشکلات اقتصادی در این سال‌ها داشته و تجربه کرده بودند. بحث‌هایی هم برای بهداشت و سلامتی برای مردم ایجاد شد و تکلیف مردم برای فاصله اجتماعی مشکلات اجتماعی و عاطفی ایجاد می‌کند که مردم باید تحمل کنند.

بیشتر بخوانید: 

تمدید محدودیت‌های کرونایی به مدت یک هفته در تهران

رییس‌جمهور ادامه داد: وقتی می‌گوییم عروسی باشد ولی مراسم پرجمعیت نباشد، مردم مشکلات عاطفی دارند. وقتی می‌گوییم عزا باشد ولی مراسم عزا نباشد، مردم در سختی و فشار قرار می‌گیرند.

به گفته روحانی، مردم ایران در این دو سال و چند ماه و در این پنج ماه برای مقابله با ویروس کرونا نشان داده دارای توان و قدرت کافی برای مقابله و ایستادگی در برابر فشارها هستند و به زانو درنمی‌آیند. اگر ۱۰ فشار دیگر هم وارد شود و بخواهد مردم را از مسیر درست خارج کند، مردم با تعاون و همکاری، هر مشکل بزرگ را سهل و آسان می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه به دو عنصر مهم نیاز داریم، تصریح کرد: عنصر نخست، امید به آینده است. یاس باید از بین برود. اگر یاس جامعه را فرا بگیرد، موفقیتی در کار نخواهد بود بنابراین باید همواره به آینده به عنوان روز فرج و گشایش همیشه امیدوار هستیم و می‌دانیم دیر یا زود، آینده با حق است. عنصر دیگر هم تدبیر، حسابگری و برنامه‌ریزی درست برای عبور از مشکلات و سختی‌ها است.

رییس‌جمهور با بیان اینکه امروز کادر درمان، از یک سمت و کادر تولید از سمت دیگر، کادر توزیع، جابجایی و حمل کالا و کادر فرهنگی و... همه دست به دست هم دادند، خاطرنشان کرد: اگر یکی از این کادرها نبود، نمی‌توانستیم پیش برویم. اگر کادر تولید نبود و برای خرید ماسک، تجهیزات پزشکی و دارو از خارج خرید کنیم، اولا به ما نمی‌دادند و بعد هم معلوم نبود پس از چه مدت زمانی و با چه قیمت گرانی و امروز و فردا کردن، آن را به ما بدهند.

روحانی افزود: اگر ماسک ان۹۵ را به ما نمی‌دادند، ما نداشتیم و نیاز به سفارش دادن داشتیم، و کشوری که سفارش داده بودیم، یک ماه عقب می‌انداخت، چه مشکلاتی در کشور ایجاد می‌شد.

وی با بیان اینکه همه کادرهایی که باید در صحنه باشند، همه مسئولیت خاص و سنگین خود را برعهده گرفتند، ابراز داشت: علیرغم تحریم و گرانی، مشکلات حاد و بحرانی آنچنانی را شاهد نیستیم و دولت در حد توان کمک می‌کند. هرچه به فکر ما، وزرا، قوا و نیروهای دیگر می‌رسد، را انجام داده‌ایم.

رییس‌جمهوری با اشاره به طرح‌های دولت درباره تامین اجاره خانه مستاجران اظهار داشت: در همین ایام کرونا دو طرح مهم برای اجاره و مستاجرین آوردیم؛ یک طرح برای آن بود که اجاره‌بها از چقدر بیشتر نباشد و هفته قبل هم تصویب کردیم یک وام ارزان قیمت به مستاجرین بدهیم و برای افرادی که در شهرهای بزرگ و کوچک هستند این ودیعه را از بانک‌ها با یک نرخ ارزان قیمت ۱۳ درصد دریافت کنند. دولت تلاش کرده است با در اختیار دادن وام، امکانات در اختیار مردم، یارانه بگیران و نیازمندان قرار بگیرد. علاوه بر این پرداختی ویژه ای برای ۳ میلیون خانوار در نوبت قرار دادیم

روحانی در بخش دیگر از سخنانش اظهارداشت: دولت تمام تلاش و توان خود را در زمینه فعالیت اقتصادی و معیشتی به کار بسته و افتتاح هایی که در روزهای پنجشنبه توسط دولت انجام می شود نشان از تحرک و تلاش دولت در این زمینه است.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی نیازهای بهداشتی و پزشکی در اولویت است و وزارت بهداشت و درمان، وزارت صمت و دیگر دستگاه‌ها در این زمینه تلاش می‌کنند.

رییس جمهوری با بیان اینکه حدود ۵ ماه از همگیری ویروس کرونا گذشته است، گفت: هم ما و هم دنیا ازاین ویروس تجربه روشنی داریم و به این نتیجه رسیدیم که باید تمرکز باید بر نظام سلامت و بهداشتی باشد وکاری کنیم که نیاز به مراجعه مردم به بیمارستان نباشد.

روحانی ادامه داد: رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، آموزش و در بعضی وقت ها تعطیلی اجتماعات برای سلامت مردم در نظر گرفته شد ولی رعایت نظام بهداشتی در اولویت است.

رییس جمهوری با بیان اینکه اگر نظام بهداشت دچار مشکل شد به ناچار باید نظام درمان را جایگزین کرد، اظهار داشت:‌ البته در روزهای اول شیوع کرونا همه دنیا به سمت محدودیت و ممنوعیت مانند عدم خروج از خانه، بسته شدن کسب و کارها و نرفتن به مسافرت حرکت کرد که چاره ای هم نبود.

وی اضافه کرد: اما در ادامه مشخص شد که ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها خود در بعضی از زمان‌ها مشکل آفرین است. زیرا زمانی که تولید و توزیع متوقف شود، زندگی مردم مختل می‌شود و همه به این نتیجه رسیدند که باید به سمت بازگشایی پیش بروند و همه کشورها فعالیت‌های خود را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور کار قرار دادند.

روحانی خاطرنشان کرد: اکنون همه کشورها ماسک زدن را اجباری کردند و حتی جریمه و افزایش جریمه داشتندبه عنوان مثال اعمال جریمه از ۱۵۰ یورو به ۵۰۰ یورو را در برنامه خود قراردادند که نشان از اعمال سختگیرانه رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای همه است.

رییس جمهوری با بیان اینکه ناظران باید با استحکام رعایت پروتکل‌های بهداشتی را پیگیری کنند، توضیح داد: نباید تخلفی صورت بگیرد و حتی برای ماه محرم که تصمیم گیری و برنامه‌ریزی شده است، تاکید شد افرادی که مسوولیت دارند، باید به رعایت و اجرای پروتکل‌های بهداشتی نظارت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: