کد خبر: ۸۵۴۹۹۷
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳
تعداد بازدید: ۲۳۳
رئیس‌جمهور گفت: استفاده از ماسک در برخی مکان‌ها الزامی می‌شود و یکی از تصمیمات امروز ستاد ملی مقابله با کرونا آن است که در یکی، دو هفته آینده طرح الزام استفاده از ماسک در جاهای ضروری تصویب و ابلاغ شود.

استفاده از ماسک در برخی مکان‌ها الزامی می‌شود/ باید خودمان را برای یک مقابله بلندمدت آماده کنیم.به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، حجت‌الاسلام والمسملین حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان این‌که بیش از چهار ماه است که مردم با ویروس خطرناک کرونا درگیر هستند، گفت: ۱۲۳ روز از شروع ابتلا مردم به بیماری کووید ۱۹ گذشته است. براساس اعلام وزارت بهداشت در این ۱۲۳ روز مردم ایران، کادر بهداشت و درمان و همه مسئولان مقابله خوب و جامعی در برابر این ویروس داشتند.  

وی ادامه داد: اکنون زمان پایان مقابله و مواجهه با کرونا نیست؛ چراکه نه دنیا و نه نظام بهداشت و درمان زمان خاصی را برای پایان بیماری اعلام نکردند. 

رئیس دولت دوازدهم با بیان این‌که واکسن و درمان قطعی وجود ندارد، عنوان کرد: رفتار این ویروس کمی در حال تغییر است و ثبات ندارد. آنگونه هم که اعلام کرده‌اند، خود به خود هم از بین نخواهد رفت، لذا ما باید خودمان را برای یک مقابله بلندمدت آماده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه کمک بزرگ به این ویروس ممکن است خودمان باشیم، بیان کرد: ویروس کرونا خود به خود منتقل نمی‌شود بلکه توسط افراد به یکدیگر  منتقل می‌شود یعنی یک نفر بیمار می‌شود، مراعات نمی‌کند، خود را قرنطینه نمی‌کند، با افراد مراوده می‌کند و همه را بیمار می‌کند. پس خودمان در توسعه و انتقال این بیماری نقش داریم، بنابراین باید به این ویروس کمک نکنیم بلکه به مردم کمک کنیم؛ به ویژه افراد مسن و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند.  

رئیس قوه مجریه خاطرنشان کرد: آنچه وزارت بهداشت بر آن تاکید دارد، مساله فاصله‌گذاری اجتماعی است که باید رعایت شود.

وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم این بیماری هرچه زودتر رخت بر بندد، نباید در تجمعات حضور یابیم، بهداشت فردی را رعایت کرده و از ماسک استفاده کنیم.

روحانی گفت: ماسک می‌تواند در عدم تسری این بیماری موثر باشد و این زنجیره قطع شود. استفاده از ماسک در برخی مکان‌ها الزامی می‌شود و  یکی از تصمیمات امروز ستاد ملی مقابله با کرونا آن است که در یکی، دو هفته آینده طرح الزام استفاده از ماسک در جاهای ضروری تصویب و ابلاغ شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: